www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hemma!!!

Hejhej! Nu har jag äntligen kommit hem. Goch vad mycket roligt och spännande jag har varit med om! Herre gud. Jag har skrivit dagbok varje dag, tyvärr på papper, så skriver bara det jag kommer ihåg i en sammanfattning:

Dag1.
Tåget gick och vi vinkade av mamma & pappa. Tåget mot Göteborg tog ca 40min, och väl där var det brottom att hitta det andra som skulle ta oss Till Stockholm. Men vi kom på och åkte i 3h med X2000. I stockholm därimot, DÄR var det brottom. När vi kvev av hade vi fått reda på att vårat var försenat och vi hade nu mindre än 10min att hitta det andra. lättare sagt än gjort med ombyggningar o shit. Menmen, vi kom på rätt och hittade vår kupé. Nu väntade 16h på detta..mken det gick fort och vi sov bort lite med. När vi hoppade av var det soligt. Vi fick vår stuga och sen packade vi om och gick ner till ''silverfallet'' som är slutet av en bäck som kommer till torneträsk. Pia badade i det 9gradiga vattnet. På kvällen tog vi engångsgrillen upp på närmsta berg och satt o grillade. jag , syrran o pia badade igen. Här var vattnet 12 grader. Sen la vi oss när kvällen kom.
Resten av veckan gick vi dels runt ett helt berg som tog 9h, vi skulle gå till en utskikt plast och såg renar på vägen, vi gick till kratersjön o badade och sen vidare till rallarkyrkogården. (dom som dom undertiden dom byggde järnvägen låg där), vi gick ner till torneträsk en gång till och så badade även jag o syrran med. denna gången var det +6grader. man kännde ärligt talat inte dina fötter!. Boken ligger där nere och jag orkar inte hämta den. aHar missat massa roligt vi gjort men kommer inte ihåg allt :P Bilderna får säga sitt med:

vi har det bra, vi här bak i tåget...
Kommentarer
Postat av: frida

MALIN FAN VAD AWESOME! JAG SAKNAR DIG MEEEEED!<3333333333333333

2010-08-19 @ 17:43:46
URL: http://fridaouw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!