www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

14e dec

Hejhej. Idag var det vanlig dag, som alltid. Fast på so lektionen som bara är en halv timme förklarade karin hur man spelade amerikansk fotboll. Kompliserat och svårt visade det sig vara när det var upp till bevis på idrotts lektionen ;) Men det var jäkligt roligt, jag gjorde tutchdown! :thumbup: Efter skolan sen så stannade jag, Frida, Johanna och Elin L kvar och gjorde SO i speed fart. Sen märkte vi att SO läraren var kvar så vi frågade henne en massa frågor. När hon gick sen märkte jag att klockan var 16,40 och vår buss gick 16,50. Snacka om att jag och Frida fick lite smått PANIK! haha, vi ruchade ut till skorna och när vi stod där, typ 1min senare så blev jag toanödig..

jag- frida jag behöver på toa...
frida- nej för fan det hinner vi inte!..
jag- jo men om jag gör det fort?...
frida- jag behöver med på toa...
jag-en snabbis?...
frida-okej, 123 SPRING!!!!!

haha vi gick på toa på 1 minut!! haha det är rekordf för både mig och Frida ;) När vi väl satt på bussen hade vi sagt att vi skulle till Valinge Kyrka för vi skulle hoppa av nere vid Lrabbas som ligger lite närmare vår väg. Så säger chaffuören bah: skulle inte ni av vid kyrkan?.... hehe ooups..Men frida förklarade bra =) När vi skulle gå fram och säga att han kunde stanna där framme vid skyltarna så säger han: nej då kommer jag aldrig upp för backen så ni får åka upp för krönet...
fatta jag och Frida fick panik för vi trodde vi skulle åka ändå upp till tippen som är typ 1km? hehe kanske inte men det känns som det :P Men vi hoppade av innan (som tur var!) och så fick vi varsin reflex för att vi skulle gå utmed vägen ;)

När jag kom hem så möttes jag av ett antal katter inomhus. Börjar snart undra om viu driver katthotell? ^^


Här kommer en bild på hur vårat utbygge ser ut nu när det är klart! Snickaren har gjort sitt och jag tror bara vi ska koppla lite sladdar till elen så är vi klara sen! :thumbup:

Myspys ♥

Kommentarer
Postat av: L O V I S A - fotograf.

sv; ja. :)

2010-12-14 @ 21:01:04
URL: http://lovisasbilder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!