www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Behöver sömn :)

Hejhej. Sitter och kollar om nått roligt har hänt på Facebook men inget kul här inte utom en sak! Fan vad jag flabbade när jag väl fattade skämtet! haha! :D Men det skulle stämma mer in på en brunett....;)



Idag blev det ingen riktig ''ridning'' heller. Det brukar jag bara göra på helger. Men nu vet jag inte om jag vågar. Det fastnar snö under hovarna på Ivory och sen ''stelar'' det till is och blir till ''klackar'' som hon går på....Men jag har bestämt att jag ska testa att tolka med henne. Pappa och broshan är mina offer, haha =)
Över till idag. Vi var i hagen för att gårgen är för hal. Jag tränade bara ''circel game'' och byta håll i det. Det går prima. :thumbup: Tycker det är så tufft när jag ser på filmer att hästen typ stegrar när den byter håll, testade att slå lite extra i marken för att se hennes reaktion och tro mig. Jag lyckades! haha, först blev hon rädd men vi gosade en stund sen var det över. Nästa gång stegrade hon sig och sen gjorde hon världens bocksprång! haha! Alla 4 upp i luften, det såg förjäkla kul ut ♥ Borde ta nya vinter bilder någon dag....snart ^^

Imorgon åker jag till Hanna men Johanna vid halv tio tiden. Därefter åker vi ner till Halmstad för att kolla på ett gymnasie! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!