www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lucia

Hejhej! Nu är jag hemkommen från en otroligt mysig kväll i Veddige bland massor av söta tomtehästar! ^^ Vi var ett gänge på säkert 10 pers som, trotts regnet, samlades i lucialinnen och sedan red i väg in i Veddige samhälle. Väl där möttes vi upp av en häst o vagn med bjälra och vi startade även vår CD-spelare och började sjunga julsånger. Stannade till utanför ålderdomshemmet där de gamla hade flockats utanför, och så sjöng vi några sånger för dom. Så söta dom var :) Det var verkligen hur mysigt som helst!! 95% lyckat! (100% om det hade varit snö ;))

Ivory skötte sig bra. Vi red bredvid Sandra som hade musiken men Ivory verkade inte bry sg så mycket om den. Bara att hästen bakom ivar lite närgången tyckte hon. Vi mötte bilar, familjer, hundar men nada hon reagerade på. Detta var en bra träning för henne! :) Stämningen blev dock värre när vi skulle lasta och köra hem. Hon total vägrade att gå på! Hon brukar nästan springa på för att komma hem men idag, det gick inte! Vet inte hur länge vi stod där men tillslut så! Vi har äntligen köpt transporten så nu ska det lasttränas! ;) Planerar masa roliga saker till våren/sommaren och då ska lastningen vara det sista man ska behöva tänka på.

Förra året, på exakt den här dagen, fotade jag och syrran luciakort med hästarna. Ta en titt på dem igen. Har inga bilder på Macen....;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!