www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Once a month


Hejhej. Ligger fortfarande kvar i sängen...Mår inte alls bra idag :( Pappa har jätteont i magen, han spydde och höll på så mamma har nu åkt in till sjukhuset/neptunus med honom. Har faktiskt aldrig sett pappa sjuk...Mmma trodde de kunde vara blindtarmen men vi får se vad dom säger när dom kommer hem. Solen skiner i genom mitt fönster nu och jag vill bara springa ut och fota! Men jag blir nog kvar här. Blä. Skulle ju hämta hem transporten idag så jag kunde lastträna Ivory inför imorgon men vet inte hur det blir med det nu, även fast jag mår bättre nu så är det pappa som brukar köra transporten och det är han nog inte så pigg på att göra.

Transporten vi ska hämta hem är den vi alltid lånar, från min gamla musiklärare från grundskolan. Men denna gången när vi väl har hämtat den ska vi inte lämna tillbaka den! Vi har köpt den!!! :D Äntligen! En egen transport! Fritt att åka när man vill :D Som jag längtat!
Kommentarer
Postat av: julia

nu fattar ja... jag trodde nästa ni skulle ha en ny häst(skrev först hest... haha) men det var ju nice! vad ska ni åka i morgon då?(: hoppas ni blir bättre!<3

2011-12-11 @ 12:59:38
Postat av: Anonym

fin är du i alla fall :)

2011-12-11 @ 15:03:29
URL: http://hannalovisasol.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!