www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

To be continued...

Hejhej! Nu är vi inne på sluttampen innan vi lastar bilen full med packning och hundar och ger oss av mot Tolken! Jag har packat allt klart men det har inte resten av min familj ^^
Jag och syrran ledde runt inez och ida några varv i hagen innan vi själv tog hästarna ut på en runda. Blev att vi hamnade efter pappa en liten bit för han körde ut två kossor som ska kalva ut till en anann flock (haha jag är inte så insatt i det där) När han höll på med kossorna hade har traktorn igång så vi tränade lite traktorfobi en stund. Hon har blivit så mycket säkrare nu! Men utan amanda skulle det inte gått ;) Islutet av rundan ville jag ta kärra hem, men det ville inte syrran så vi delade på oss. Och vilket avslut vi fick på rundan!! Herre du skapare. Åkervägen vi red på galloperade vi på hela vägen för att sträcka henne lite och pluset var att det låg mer än 50cm vatten utmed hela vägen! Förstår du hur blöta vi var när vi kom upp till grusvägen!? Haha! :D Ivory frustade och tyckte detvar shitkul medans jag tömmde skorna....;) Denna ridturen kan jag leva på nu i 3 dagar.
Jag tvingade syrran till en sak. När vi kommer hem från paddlingen tar vi hästarna och rider ner o ser ifall vattnet är kvar. Är det det så stannar vi och tar kort när vi springer genom vattet! Känner på mig att det kan bli ett och annat skratt ! :thumbup:
Kommentarer
Postat av: moa

Hej Malin!

Ska vi byta länk med varandra? :)

Ha det bra!

2011-07-25 @ 14:22:13
URL: http://lovenattur.blogg.se/
Postat av: Tove - Ridsport & Foto

SV: Ja, usch...

Har du en kod som jag kan lägga in i menyn? :) Du får gärna lägga in min också.

2011-07-25 @ 15:36:44
URL: http://londoninmyheart.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

Hej kommentera minst 3 inlägg i min blogg för att peppa tjejerna och killarna som är med. Gillar jag din blogg så får du en länkning bland "bra bloggar" . Jag har 800-1000 besök/dag =)



Mvh Bodypalace - en blogg där alla är fina & unika

2011-07-25 @ 16:03:46
URL: http://bodypalace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!