www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Internet hel**te!- Jag använder inte bloglovin ;)
Wilma's blogg hittar du HÄR.

Hejhej! Förlåt för den dåliga uppdateringen....men det har varit soligt ute! :D Och när jag väl skulle skriva igår så funkade inte internet och det har det inte gjort på hela dagen idag heller, MEN NU SÅ! :thumbup:

Igår (den 29 juni) hände följande!
Vi körde hö för sulla gubbar hela dagen! Fastän det var 30 grader ute kunde jag inte sola, antingen var jag barnvakt (och med det menas att jag åkte fram och tillbaka i hölass) eller så hjälpte jag till att packa allt hö inne i ladan. (Där inne var det typ 40 grader! Kändes det som....) Men nu är allt inne och vi är redo inför kommande vinter :)

På kvällen firade vi med pizza för att allt hö var inne! Mmm...♥

Idag hände fäljande!
Hela familjen var på stranden! Det händer nog bara 2 gånger varje sommar....;) Eller okej, broshan var inte med idag men pappa var! Han följer aldrig med för han ''känner sig så mycket brunare än alla andra'' HOST (det är tvärt om ^_^)

Ursh, äckliga mobilbilder...:(
Jag håller på att klippa ihop en film om hur vi får in höbalarna ^_^ Ifall någon vill se? ;)

Alices fototävling


Hejhej! Nu har Alice en fototävning också, är med med samma bidrag som förra gången! :thumbup:

Trash

Hejhej och GO' kväll! Vilket UNDERBARRRT väder det har varit idag! Nu är sommaren på G igen! ♥ Efter strand besöket idag så var det hem till slit o släp...Vi började köra in hö idag :) Men det är kul för jag är ''barnvakt'' i lassen :thumbup:

Jag håller nu på att ta bort onödiga bilder från datan. Skulle ladda ner en film men den fick inte plats. Då insåg jag att jag kaaaaaanske borde rensa? ;)


Jag lägger inte in mer nya bilder från datan förren jag har rensat ut det mesta av bilderna, så dagens bilder kommer kanske redan imorgon? :)