Internet hel**te!- Jag använder inte bloglovin ;)
Wilma's blogg hittar du HÄR.

Hejhej! Förlåt för den dåliga uppdateringen....men det har varit soligt ute! :D Och när jag väl skulle skriva igår så funkade inte internet och det har det inte gjort på hela dagen idag heller, MEN NU SÅ! :thumbup:

Igår (den 29 juni) hände följande!
Vi körde hö för sulla gubbar hela dagen! Fastän det var 30 grader ute kunde jag inte sola, antingen var jag barnvakt (och med det menas att jag åkte fram och tillbaka i hölass) eller så hjälpte jag till att packa allt hö inne i ladan. (Där inne var det typ 40 grader! Kändes det som....) Men nu är allt inne och vi är redo inför kommande vinter :)

På kvällen firade vi med pizza för att allt hö var inne! Mmm...♥

Idag hände fäljande!
Hela familjen var på stranden! Det händer nog bara 2 gånger varje sommar....;) Eller okej, broshan var inte med idag men pappa var! Han följer aldrig med för han ''känner sig så mycket brunare än alla andra'' HOST (det är tvärt om ^_^)

Ursh, äckliga mobilbilder...:(
Jag håller på att klippa ihop en film om hur vi får in höbalarna ^_^ Ifall någon vill se? ;)

Alices fototävling


Hejhej! Nu har Alice en fototävning också, är med med samma bidrag som förra gången! :thumbup:

Trash

Hejhej och GO' kväll! Vilket UNDERBARRRT väder det har varit idag! Nu är sommaren på G igen! ♥ Efter strand besöket idag så var det hem till slit o släp...Vi började köra in hö idag :) Men det är kul för jag är ''barnvakt'' i lassen :thumbup:

Jag håller nu på att ta bort onödiga bilder från datan. Skulle ladda ner en film men den fick inte plats. Då insåg jag att jag kaaaaaanske borde rensa? ;)


Jag lägger inte in mer nya bilder från datan förren jag har rensat ut det mesta av bilderna, så dagens bilder kommer kanske redan imorgon? :)

Stranden.

Hejhej! Nu har vi kommit hem från stranden igen! Åkte dit med syrran vid 12 tiden och vid 2 kom farmor, min faster och kusinerna :) Vattnet på getterön var SVINkallt! Haha, men när man doppat sig några gånger så var det okej ;) Jag och syrran fikade med köttbullemackor, hemmagjord raberbersaft och vattenmelon, NU ÄR SOMMAREN HÄR!! :D

När vi åkte hem vid 5-halv 6 tiden var det inte så många kvar.....;)

Jag och mamma var på Karlssons i förmiddags och köpt en ny flytväst till mig inför helgens äventyr!


Wilma och bobo


Hejhej! Jag är med i Wilma och bobo's tävling! Denna bilden valde jag för jag gillar att bi't blev så skarpt och bakgrunden i ''bookeh'' :)

Wish me luck ;)

The seven games av Pat Perelli

Hejhej! Nu har jag tagit mig tid och skrivit ihop lite fakta om hur jag tränar - the seven games av Pat Perelli.

Den här leken går ut på att få din häst känna sig trygg i din närvaro. Allting du gör ska vara på vänskapsnivå och om du gör allt i en lugn rytm får hästen det lättare att förstå och acceptera.

Det första man gör är att klappa hästen över hela kroppen. Varända lite vrå, från huvud till svans, men börja tex på halsen eller någon annanstans där du vet hästen känner sig trygg med att du klappen den. Avancera sedan nedåt/bakåt. När allt går bra kan du ta till redskap. För att lära hästen att inte vara rädd för saker i dess omgivning är ett stort plus i all hantering. Hur reagerar den på spöt? En plastpåse? Kan du svepa in hästen i en pressening? Lös?

Det är bara fantasin som sätter stopp!


Den här leken brukar jag kalla ''flytta för tryck''. Den lär hästen följa en känsla i dess sex riktningar: framåt, bakåt, uppåt, nedåt, höger, vänster.

Börja med att lägga handen mellan öronen och ha ett lätt tryck i tumme-pekfinger. Målet är att få hästen att ta ned huvudet. Deras första reaktion kommer bli att flänga upp huvudet, för det skulle de gjort om ett rovdjur attakerat dem, så ha tålamod. Vi lär hästen ett språk som de från börjar inte begriper. Åter till övningen. När hästen visar det lilla minsta på att den tar ner huvudet släpper du ALLT tryck och berömmer med godis och/eller klining.
Kan du backa din häst med fingret mot nosen? Leda hästen i svansen?


Denna leken påminner väldigt mycket om lek nummer 2. Men målet med denna är att kunna flytta din häst utan att röra vid den. Man ska kunna be hästen att flytta bak och framdelen del åt höger, vänster och backa.

Börja med att stå framför hästen och medd hjälp av tanken och ögonen försöka flytta hästen bakåt. Det går aldrig i början utan man får succesivt börja röra repet fram och tillbaka i en lugn takt. När hästen gör den minsta viktflyttning från framdelen till bakdelen stannar du repet och slappnar av och BERÖMMER! Målet är att kunna flytta hästen bara genom att du sträcker på dig, otroligt men det går om man bara vill!

Detta är en avancering äv föregående lek. Efter att du har backat hästen ska du också kalla den till dig. När du svingat repet (eller bara genom tankekraft flyttat din häst bort från dig) ska den stanna, och stå kvar där. Sen tar du repet och låter den löpa genom dina händer. Precis som att du drar i det fast du gör inte det...hehe. Svårt att förklara. Om hästen fortfarande står kvar dra lite försiktigt i repet. Så fort hästen visar tecken på att den går framåt så blir det en eftergift av sig själft. Repet kommer slaka och hästen får sin belöming. Om hästen mot din vilja skulle backa så, backa efter och få stann på den. Och börja sedan om med att låta linan löpa genom händerna.

Detta är själva ''longeringen'', men vi gör den lite roligare! Att lita på sin häst är a och o i detta träningssättet. Här kan du träna att stå stilla och låta hästen gå/trava/galoppera runt dig. När jag gör denna och Ivory kommer bakom min rygg går hon ofta in till mig i mitten och fram till mitt huvud precis som ''hallå, här är jag?!'' Men träning ger färdighet! Du kan även göra växlingarna lite roligare som att gå från skritt till galopp, halt till trav och tvärtom. Det är i denna leken som jag springer runnt massa när jag longerar. Tror det är mycket roligare för hästen att leka av sig på det sättet än att vi människor står och surar i mitten av cikeln.

Nu börjar det bli svårare för nu kombinerar vi ''piggsvinsleken'' med ''flytta dig-leken''. Vare sig man rider engelskt eller western så kan ''side-pass'' vare en bra koncentrationsövning för både dig och hästen. Nu ska vi få hästen att flytta sig helt rakt i sidled. (Det kan vara lättare att börja vid ett staket.) Börja med att få hästen flytta framdel-bakdel-framdel osv osv, så det blir som sick-sack. Sedan bygger du på och får hästen ta högerbenen samtidigt. Beröm hästen för minsta lilla, ni har hela livet på er att träna så det blir perfekt (om det nu är målet) så det behöver inte funka direkt.
Alla hästar är klaustrofobiska djur vilket menas med att de är flycktdjur. Det ger oss vissa svårigheter i samband med lastningen exempelvis, då vi måste be dom gå in i ett trångt och mörkt utrymme.

Här tar vi hjälp av cirkel-leken.
Flytta dig närmre och närmre ett staket så hästen måste springa mellan dig och staketet. En häst kan röra sig i sex riktiningar: framåt, bakåt, åt vänster, åt höger, uppåt och nedåt, använd dig av dom alla! Höj upp hindet och häng ett lakan över. Vågar hästen gå UNDER?  Bred ut lakanet på marken, vågar hästen gå ÖVER det?  Men börja i små grader. Och öka när vi känner er säkra. När ni behärskar denna leken kommer du kunna stå bredvid transporten och peka in, och din häst springer på! (det kan min >.<)

LYCKA TILL! ♥

busy all day


Tack du! Och detsamma :)
Linnea's blogg hittar du HÄR.

Hejhej! Idag har jag haft fullt upp! Har inte hunnit sitta vid datorn! ^_^ Kusinerna kom, helt oväntat från min sida, och vi band midsommarkransar och lekte (eller försökte i denna hetta!) ;) Nu ikväll så har jag och Ebba kollat på film och myst med popcorn och rabarbersaft ♥ Jag lovade ett inlägg om de sju lekarna men jag måste tyvärr bryta det löftet....:( Och imorgon är kusinerna kvar här och min kompis kommer hit och ska klippa oss (vi ska vara försökskaniner ;)) Får se, men jag tror inte att jag hinner skriva mycket mer imorgon än vad jag har gjort idag...Men någongång nu i veckan ska jag skriva om ''lekarna''. :)

God natt :)


Jag och syrran = kändisar!?


- Okej. Kolla nu, för jag har frågat ;)
Mallseh's blogg hittar du HÄR.

Före/efter - bild. Samsung Nx5

Hejhej! Idag blev det en lite annorlunda ridtur. Jag och syrran var i paddocken och hoppade lite (jag med repgrimma o halsring) men vi hade 20 pers som kollade på oss! ;) Farmor och farfar har midsommarfirande med en syskonskara och deras respektive och varje år får de kolla pånågonting på vår gård. Något år vallade mamma och iår så fick jag o syrran rida lite :) Men det som de ville se det stod jag för, att longera löst ;) Idag gick det inte så bra, tyckte jag, men dom var helt uppåt väggarna förtjusta och fattade inte hur jag kunnat göra det jag nyss gjort ^_^

Imorgon kommer inlägget om The seven games/de sju lekarna! :)

Midsommarfirandet 2011


- okej! :)
Anneli's blogg hittar du HÄR.

? ;)
Bodypalace's blogg hittar du HÄR.

- Gjort! Den var jättefin :) Filippa's blogg hittar du HÄR. (ps, diggar din design!)

- Okej :)
Julia's blogg hittar du HÄR.

- Oh ehm jag kan göra ett inlägg om det, för det är alldelles för långt att förklara här :P Detsamma!
(Kunde inte komma in på din blogg:()
Hejhej! Herregud, nu är allt mitt midsommar-firande över för iår. Och vilken midsommar!! :D På dagen var hela släkten från mammas sida här hos oss. Åt massa mat och gick upp till sjön där broshan och kusinen rodde ut en sväng. Hundarna badade och ja, vi hade allmänt mysigt :) Vid 4 så åkte jag, frida och julia iväg till hanna på en förfest. Lagade tacos , åt kladdkaka (med jordgubbar o smultron såklart!) och pratade shit ^_^
Vid halv 8 så tog vi våra cyklar och syklade iväg till skolan där vi mötte upp lolo och anja. Sen bar det av mot Norra Näs, hur långt iväg som helst! Tror hanna sa det var 13km....:O Men vi överlevde och kom fram lagom roliga :thumbup: Vid 11 så hade jag haft jobbet att ta hans om anja ett tag och när hon åkte hem en stund senare så var jag med johanna och robin mest. Sen så gick vi vidare till en efterfest. Där var det hur kul som helst!! Shit...jag och julia var uppe på nått bord och dansade! ;) Men det tog slut efter bara en timme och då började jakten efter frida och lolo som hade varit borta. Men dom kom tillbaka efter en stund och vi hade mycket att prata om!!

Idag vaknade vi vid 10 hos hanna och när pappa hämtade oss vid 11 så körde vi först och hämtade cyklarna vi hade lämnat kvar vid festen (hos natalie) och sen åkte vi hem. Hemma väntade god mat och gratulationer till morfar som fyller 67 idag! ♥ Tårtan tog vi med oss och körde till Bårrås. Där finns det en klippa som her delat sig och man går imellan den + att det hänger en sten mellan klyftorna! Ganska fräckt faktiskt :)

Glad midsommar!


- Tack detsamma! :D ♥
Josäfin's blogg hittar du HÄR.

GLAD MIDSOMMAR!

Hinner inte skriva mer nu...gästerna är här och midsommarstången ska kläs! Bara regnet försvinner.....♥

Riddagbok.Hejhej! Idag var gammeldam med oss nere i paddocken! :) Har ju ridit själv där några dagar, men nu var dom med oss. Satte upp lite småhinder på 30-40cm kanske och sen höjde vi allt eftersom :) Tillslut var vi upp och hoppade 63cm! Syrran hoppade det med Amanda som är 124cm :thumbup: :thumbup: Först vågade hon inte men efter att jag hoppat det med Amanda och det gick bra så vågade hon med testa och det gick förståss lika bra :) Jag själv höjde en gång till och hoppade tillsist 72cm med Ivory! ♥ Nu är vi redo för clear rounder i sommar! ;) Fotade syrran lite också:
Äckliga mörka moln! :(

Ivory Buck är lika fin som vanligt! ;)


Zoo tycoon

Hejhej! Vaknade vid 10 idag utan att syrran och hennes kompis låg och spelade ett datorspel med ljudet på. Det hade en sån musik som spelas om och om OCH OM OCH OM igen! Såå otroligt störande! ;) Sen fick jag ett sms från Telia som ville säga att mina gratis sms tog slut idag...Och just idag när jag behöver dem för att planera inför morgondagen! Damn var denna dagen börjar bra asså! :/ Jaja, jag får väl vara glad sålänge internet funkar så jag kan vara inne på facebook och msn...^_^

Nu ska jag vara en härmapa och spela samma spel som syrran och hennes kompis gjorde (fast jag ska stänga av det jobbiga ljudet och lyssna på BRA musik! - Zoo Tycoon! ;)

Ivory Buck ♥

Hejhej! Har bara gjort snabbredigeringar på alla bilder ;) Orkar inte göra mer men samtidigt så har jag ingenting att göra...^_^ Sitter och planerar midsommar, ska försöka få tag på julia :thumbup:

Frida var här innan och fotade mig iallafall! Blev ändringar ända in i sista minuten ;) Efter hon hade fotat mig så stannande hon hos mig, och undertiden som jag dushade skulle hon leta fram en serie som hon följer (Blue mountain state) med det visade sig att vårat internet strejkade just då...Så vi moppade hem till henne och satt och kollade på några avsnitt (skitbra!! ;)) innan jag var tvungen att köra hem igen för att klippa gräset. :thumbdown:

Älskar dig!
Pss! Tack ännu en gång för bilderna frida >.<

Redigerar dagens bilder...


Riddagbok.


Hejhej! Idag var jag ute och gjorde lite alltmöjligt med Ivory! Longerade, red och ''sprang'' i paddocken. Hon busade på som vanligt :) Frida skulle varit här och fotat mig men hon skulle till stan och hämta moppen så då gick jag ut och longerade utan någon fotograf. Men nu fick jag ett sms om att hon kommer iallafall! Haha, får ut och borsta av pållen igen (blötte ner dem med vatten efter passet och hon rullade sig....;)) Nåja, tror inte frida dör av att vänta ^_^ Ska gå ut nu och fixa iordning henne nu, bilder kommer upp senare! :) ♥

Haha, röjde i stallet lite innan och hittade en gammal ridplanering! Vad ordningssam jag var ^^

Ingen rast, ingen ro...


Dubble-down


Hejhej! Nu vi ätit en jättegod middag! (Kan ju ha någonting att göra med att jag lagade den...hm...) Nu är jag jättetrött och funderar på att härma Fina, att gå och sova en stund efter maten! ;) Men inte ute....där är det kallt ^^ Btw ute, gissa vad jag såg där? Båda hästarna låg ner! Var där med kameran DIREKT! Haha ;)


Midsommar redan?!


Hejhej! Sitter ensam hemma nu igen....Har inga ideér heller på vad man kan göra! Frida ska kanske komma i eftermiddag och fota lite när jag rider/longerar, har inte bestämt vilket än, så rida kan jag inte göra nu. Städa rummet har jag ju gjort och det hade jag ändå inte orkat göra nu och det hade behövts. Hatar sånnahär dagar! När man har lov ska man hitta på saker hela tiden, och har man ingenting att göra (som idag) så ska solen vara framme så att man kan gå ut och sola! :(

Kom nyss att tänka på också att det snart är midsommar! :O Redan?! Och då vet jag inte heller vad jag ska göra, får snacka med frida när hon kommer/om hon kommer. ♥ Annars så har jag mammas tjocka släkt här så helt ensam blir jag inte ^_^

Always look at the bright side of life!


IDAG VAR DET SOM OM MINA ÖNSKNINGAR HADE SLÅTT IN!
Longeringen idag var som himmelriket själv, det gick så j'''''''vla bra!!! :D :D :thumbup: fan jag vet inte vad jag ska tro....! ♥ Först så gjorde vi lite ''flytta för tryck'' och ''backa'' (några lekar från de 7 lekarna). Efter det så longerade vi. Ivory var väldigt glad idag och busade jätte mycket samt frusta och tog i i både traven och galoppen! Hahah! Jag försöker lära henne att  stegra sig när hon byter håll, så kanske man kan lära henne det någongång framöver (att stegra utan att byta varv). Och idag så stegrade hon sig högt och riktigt kastade sig bakåt! Såg så otroligt roligt ut! ^^ Måste be syrran filma någon dag, så (om det inte råkar bli på en syskon-bråkar-dag) kanske broshan kan ta kort! :thumbup: Annars får jag nog så snällt be min bästa och saknade vän Fridaoooooouw

jag har börjat med en ny strategi när det gäller bugningen. Nu när sommaren är på g och gräset växer som ogräs så får jag inte den samma fokus på mig från Ivory som jag fick när det var snö ute för nu vill hon ju gärna äta istället ;)) Så jag har börjat med att de ända gångerna hon får belöningen -äta gräs, det är när hon bugar! :D På tal om bugningen idag så var hon jättejätteMEGA duktig! Hon fattade ganska snabbt det där med belöning när man står i bug-position så nu stannade hon kvar länge där nere. Innan har det varit långsamt ner- snabbt upp, men idag var det mer lite snabbare ner - stanna kvar och mumsa på det saftiga gräset i 20 sek - långsamt upp. Det går mot det bättre med andra ord! :thumbup: ♥

New in #2

Hejhej! Idag har jag varit i stan med Paulina! :D Åkte in vid 11-tiden och mötte upp henne direkt efter att hon klarat moppeprovet! Grattis grattis :thumbup: Vi var i alla möjliga affärer och kollade runt. Inne på Lindex hittade jag en söt broshblomma, man kan ha den i en toffs också x) Tänkte den kunde vara en liten söt sak man kan ha och piffa upp ett tråkigt linne med, hehe. Gina hade rea på t-skirts, i samma stuk som den med glassarna jag köpte, så jag fick med mig två  till t-skirts (50:-/st!! :D)  ett linne och några småringar, som man köpte tillsammans. Någongång ska jag ju köpa mina första ringar! ;)
Sen gick vi in i en rolig affär jag aldrig varit i, tror det var gellerix...men iallafall, där hittade vi roliga kylskåpsmagneter! xD Var bara tvungen att köpa en med en kossa på till mamma och pappa! ^^ Dom ska få den ikväll så jag får gå och gömma den nu..♥

↑↑↑Gillar de söta rosetterna och hjärtat i mitten ^^ ↑↑↑

↑↑↑Hahah! Undrar om de kommer bli glada? ;)↑↑↑

Yeey!

Haha, ojoj vilken snygging....

Hejhej! Here you go! Resultatet av den färdiga mössan. Ursäkta för värsta fjortisbilderna men idag har jag inte gjort någonting seriöst....herre gud ;) När jag städade och hittade stämplar så lekte jag dörrvakt....vid mitt egna rum xD Så dessa bilderna är inget undantag ^_^

När vi kom hem från city så tog jag av mig min sköna (och såklart supersnygga!) mössa och drog med mig syrran ut. :thumbup: Tog en skrittrunda ner mot fridas hus, och idag red jag i grimma o grimskaft. Det gick jättebra och hon lyssnade bra på stanna i skritten :) Innan vi red iväg så testade jag att bug-träna lite, mest för att vi inte gjort det på ett tag och det sitter! Jag behöver inte böja mig ner och muta ner henne utan om jag håller uppe hover med skon bugar hon själv!!! :D Nu ska vi ligga i hårdträning. Har ju lovat min morbror att jag ska lära Ivory att sitta men då måste hon kunna ligg...och då måste hon buga bättre ;)


Ich bin klar!PUUUH! Äntligen klar! Jag har städat heeela dagen! ^^ Men nu behöver jag inte göra det på ett tag, skönt. Jag har röjt ut alla lådor med mina kläder och provat ut det jag vill ha kvar och gett resten till syrran, men hon hatar att testa kläder så hon har inte provat dem än ;) Jag hittade massor av ''dagböcker'' (hade hur många skrivböcker som helst som jag hade som mina dagböcker). I en av dom hittade jag detta brev som frida har skrivit! ♥

Snygg stavning hade hon med ;) Frida du är BÄST! och saknad....♥

 

Snart ska jag och syrran kanske ta moppen upp till valinge city till pappas mormor! Hittade nämligen en ofärdig mössa från skolan! Med stickor i och allt...oups, hehe ;) Ska se om hon kan hjälpa mig och göra klart den, så kan jag kanske anväda den till hösten? :D

 

Hörs! ♥


Fångad i ett dammoln!


Hejhej! Just nu är jag Fångad i ett dammoln! Haha ;) Håller på att grundstäda mitt rum....blää asså! Det är då sjutton vad mycket skit man samlar på sig ^_^ Jag är nu klar med min kläd-garderob och ska nu ta itu med den större garderoben där alla skjortor/klänningar och gamla skolsaker har hamnat. + lite skokartonger och ja du vet, sånt man tror kommer använda men inte ens vet att man har....:thumbup:

The sun and the horse


- Gjort! Bilden var ju helt otroligt fin! :D
Hjälp till och rösta du med! Klicka här.
Viktorija's blogg hittar du HÄR.

Hejhej! Nu har familjen kommit hem igen. Vi har varit nere hos Sandra och kollat i hennes stall :) Mest för att vi ska, vilken dag som helst nu, börja på att riva ner det mesta och bygga upp den nya inredningen så vi ville få lite tips och ideér och det har vi minst sagt fått! Vart vi ska och inte ska köpa grejer ifrån ;) På vägen hem möttes vi av den här solnedgången! Nu är bilden tagen genom en smutsig bilruta som inte stod stilla så allting är inte perfekt men jag gillar att hästen står och betar i ett sånt här vackert sken från solen ♥ Men man kan ju inte låta bli att störa sig EN ANING på tråden som är mitt i bild....grr!

Jag tog ett pass i paddocken idag, igen...Ville så gärna hoppa, typ en bana eller nått men jag stötte på två hinder (HAHA!) Min humor nu asså. Men iallafall! ;D Dels att vi bara har 4st hinderstöd så vi kan bara bygga två hinder och att det var blött/fuktigt/halt i gräset..:( Åh vad jag vill ha grus-paddock!! Men iår är det renoveringen av stallet som står i centrum :thumbup: Men det blev några hopp, bara på långsidorna som gick rikigt bra! Hon är så duktig i höger galopp nu!!! >.< ♥

Bild från februari iår, tagen av Yassei eller Lisa.

Puppy-gangsters

Hejhej! Idag har mammas kompis Pia varit här med massor av hundar! Hon hade med sig två av Finas syskon, ådi's syster (mamma till valparna) och Pia's barns hund. 6 lösspringande hundar var vi på promenad med! ^_^ Men det gick bra. Fast Pia's hundvalp Stella och våran Fina bråkade exakt hela tiden. Så söta dom är när dom morrar och leker stora ;)

hemma igen.

Gäääsp! Nu har jag äntligen kommit hem från barnpassningen. På kalaset hade jag helt glömt bort att jag skulle sitta barnvakt ikväll så när farfar sa ''har du nu ställt in moppen, för det regnar?'' Kollade jag på klockan och fick en snilleblixt att jag skulle varit hos familjen för 5 minuter sedan! Fatta jag hade gasen i botten eller?! Hahah, jävlar vilken dåre jag var ;) Men det gjorde ingenting att jag kom försent, de skulle på cykelfest och dom skulle ha förrätten, puuuh! :) Allting gick fingemang sen när dom åkt (cyklat) iväg. Halv tio sov alla och jag satte mig och kollade på Ice ace down town och sunes jul samt smsade ^_^ Nu är jag huuuur trött som helst så... GOD NATT! ♥

Studentfest


Hejhej! Igår åkte jag och frida till hanna och myste med johanna och emma! :) Snackade om ALLT verkligen, dansade och åt vattenmelon (ihop med någon häxsås hanna gjorde som skulle likna chokladsås ;)) Åkte hem vid halv två ungefär. När jag kom hem försökte jag fixa min mobils tagentbord men jag lyckades inte ^^

Idag ska jag på studentfest! Min yngsta farbror har den nu vid middagstid för släkten. Ska bli roligt, har inte träffat massa från släkten på jättelänge.....ÅHHHHH! Såg nyss att det bor en snygg liten spingel i mitt fönster!!!! :S

New in.


- Tack så mycket! :)
Mariasvernell's blogg hittar du HÄR.

trött tjej sover skönt. ♥
Hejhej! Nu har jag och frida kommit hem från stan! (okej jag kom hem kl 2 ^^) Hittade inte så mycket, en T-skirt, två linnen och ett armband.

T-skirten är såhääääääääär skön! Älskar den med de söta trycket på :thumbup: Jag och frida kollade igenom alla klädaffärer jättefort så vi gick och tog en glass. Vi fick jättemycket i bägarna så man blev äckligt mätt...Sen gick vi och kollade i alla skoaffärer och träffade på Co! :D ♥ Det får vi göra fler gånger, komma och störa henne på jobbet ;)


Ja, jag glömde skriva i riddagboken igår efter passet i paddocken. Jag var där och longerade lite. Mest löst så det blev mest lite bus och så. Jag försökte få henne mer intresserad av mig än gröna, saftiga, gräset men jag lyckades väl sådär xD Får ha med mig godis nästa gång så jag kan köra etfer min specialar-teknik MMG - Muta Med Godis ;)

Såhär såg det ut. Löshoppade lite med Ivory och jäklar vad kul hon tyckte det var! Vet inte hur många gånger hon ökade på och bockade, frustade och hade sig! ;) Tycker det är skitroligt när hästar visar sin glädje. Det värmer mig ♥

Btw: Som du vet så kunde hon inte alls ta höger galopp när hon kom för två år sedan, men nu kan hon den lika bra som vänster när man gör skänklen på 4-kantsspåret och när man longerar löst såhär!! Är faktiskt väldigt stolt men framför allt skit glad! :D

Klassfesten!


- Tack så mycket! :) 
Tack detsamma, din blogg är med jättefin! Ja det ska jag göra :P
Tina's blogg hittar du HÄR.

Hejhej! Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt. Syrran och jag har fixat kaninburen med nytt stängsel. Skruttan (kaninen) smet igenom det gamla ^^ Men nu är det omöjligt för henne att smita, om hon inte lyckas tränga sig igenom 5cm....;) Där har hon varit hela långa dagen och hoppat runt och käkat maskrosor och gräs. På eftermiddagen låg jag mest inne och gjorde ingenting. Hade fruktansvärt tråkigt. Min kamera var ju hos Olivia och jag kände inte för att gå ut och ta kort med den ''gamla'' kameran, så jag låg inne och spelade mobilspel.

Nu har mamma varit och hämtat den så nu kan jag lägga upp bilderna från vår ''klassfest''! :D


Damn!


Hejhej!! :D Gudars vad roligt jag hade igår! I kyrkan och så gick det bra, vi kunde vår sång, med hjälp av papper ^^ Efteråt fick vi lite mer papper upptill slutbetygen och sen jobbade vi som fotomodeller i ungefär en halvtimme, nej men längelänge fick vi stå där iallafall ;) Sen åkte jag hem för jag mådde hur dåligt som helst. Ja, du vill inte ens veta vad jag gjorde hemma..:S Men jag tog några tabletter, kollade på prinsessan och grodan och sov lite, för jag hade betsämt mig för att jag kunde ju bara inte missa sista kvällen med 9b!!

Sagt och gjort när kvällen kom fräshade jag upp mig och åkte till olivia. Där var nästan hela klassen, men vid 8 åkte några in till stan. Vi som blev kvar dansade, spelade kubb, grillade korv och åt pommes, åt kladdkaka, kollade på URgamla bilder, och spillde ut kaffe....OCH spillde grädde på mina ben, haha! ;) Vid 10 började vi gå mot stan. Jag och carro delade på en cider på vägen in men den var inte god ^^ Nästan inne istan (då ciderburken var slängd för längesen) så kommer en polisbil mot oss och olivia ropar: carro göm ciderburken! det kommer en polis! Men det roliga är att när polisen kör förbi så har den öppen ruta! xD HAHAH! Jävlar vad jag knäckte mig! ;)

Inne i stan gick vi typ bara runt och hittade/letade efter några man kände. Hitte ett par styckten gamla scoutkompisar! Trevligt :) Daniel adams-ray spelade men jag hörde typ inte vad han sa ^^ Jag, paew och några killar från klassen satt vid torggrillen när klockan slog tolv och jag o peff var den första som kramade Alex när han fyllde 16år! Sen stod vi där och sjöng (okej...skrek xD) ''ja' må han leva'' ;) Sen var jag och peff fridas personliga ambulans ett tag. ^^ Sen var frida heeelt bort och jag, peff, viktor och en annan tjej gick för att hitta henne, och jag hittade gullet på kyrkogården ;) Jag kom hem vid 2 inatt, och somnade direkt! ♥

Men nu när jag har vaknat.....jag kommer aldrig mer gå i samma klass som dom!? VI HAR SOMMARLOV!! Dessa två saker snurrar runt i skallen på mig just nu. Har inte fattat nåt utav dom. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Får se om det är varmt nog att gå ut o sola...;) Kameran har jag lämnat hos olivia så jag får ta och hämta den. Där i finns ju alla vakra bilder! :D ♥

uppdaterar mer någonannan tid...inom en framtid!

JAG KAN INTE FATTA DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG HAR GÅTT UR GRUNDSKOLAN OCH HAR SOMMARLOOOOV! :D

Riddagbok.Hejhej! :D Här ovan kan du se en nytagen bild från min nya kamera. Miniatyrbilden är originalet (klicka på bilden för att få den större). Jag tyckte den visade mycket den kännslan som jag har förtydligat i den färdiga bilden, att det går snabbt. ^^ Eller bara jag som ''ser'' den känslan? ;) Jag är iallafall nöjd med att den kan frysa bilder på det här viset. Få testa att ta när syrran rider någongång så detta inte bara var en ''en gångs företeelse'' :)

Ridningen idag höll hus nere i paddocken. Tänkte köra ett dressyr pass så jag började med att ta bort alla bommar, hinderstöd och konor. Men ett hoppfreak som jag är kunde jag inte hålla mig mot slutet så jag plockade fram bommarna igen ;) Jag fattar inte, det kan inte gå ett ända pass i paddocken utan att jag ska över ett par bommar xD

Red mycket slalom innan jag tog fram bommarna, tänkte att jag kanske kunde nöja mig med det men nej...;) Blev bara trav/galopp bommar idag. Hinder kunde jag motstå! ^^

Ivory skötte sig otroligt bra idag MED! :D Vet inte vad det är för period hon är inne i nu men om hon kunde stanna här för evigt så vorde det toppen :) Fast jag läste ett citat på internet för ett tag sen ''man behöver ha sina nedgångar, för att veta när man är påväg uppåt'' Eller nått liknande, jag hittar det inte just nu, men det ligger någonting i det. ♥

The last day with the heros... :(


- tack så mycket :)
Lisa's blogg hittar du HÄR.

Hejhej! Idag var det sista dagen tillsammans med klassen 9b. Vi var vid ankaret och gjorde 7-kamp och myste. Lite av lekarna var att hålla en fotboll i luften så länge som möljigt, norsk julafton och säcklöpning! ;) Sen efter att vi grillat korv så kom lärarna med två fullproppade påsar med lösviktsgodis och tre pringels rör!!! :D Älskade lärare, kommer sanka dom! ♥ Efter det var vi lagom mätta....host ;) Sen satt vi och planerade lite inför kvällen imorgon.

Bilder från fotbollstuneringen kommer här:

Orkar inte lägga upp fler ^^ Alla bilder är fotade av bästa แพรว! ♥

Stand up for the champions!!


Haha! Första bilden Praew tog idag ;)

Hejhej! Idag har nästan alla i 9b sprungit runt som galningar och haft kul! Fotbollstuneringen iår vann vi! Finalen vann vi med 6-1 :thumbup: Jag gjorde assisst till två mål, känner mig faktiskt väldigt stolt ^^ Jag har ännu inte ens kollat igenom alla bilder, så dom kommer upp imorgon. Efter fotbollen så körde jag in till stan och mötte mamma, sen gick vi och träffade en kille som sålde en kamera och yes, nu är den min. Samsung Nx5, otroligt liten och smidig kamera + att den filmar i HD. Precis det jag sökte. Tycker min är väldigt klumpig att ta med sig överallt. ;) Men han som sålde den hade glömt att pcka ner minneskortet så jag har inte kunnat testa den idag..:( MEn jag ska få det imorgon :thumbup:


Riddagbok.

Hejhej! Idag tog jag och syrran en tur i skogen, vilket vi typ aldrig göra längre? Förr fanns det inget annat alternativ men sen byggde vi paddocken och sen har pappa sagt lite nya vägar som inte är i skogen, och vi har fastnat för dom. Idag red vi runt ''Emanuelslycka'' ;) Såg en ny väg så vi testade först den men rätt som det var skönk Ivory ner till knäna i lera!!! :( Vi vände direkt...Sen vart det shitmycket mygg/flugor kring hästarna så man  såg hur irriterade dom var. (Har inte köpt nya flugsaker ännu, men det börjar bli dags). Skrittade hela tiden, förutom när vi kom ut bakom fridas hus och vi hade ca 1km grusväg. Då blev det lite fart ;) De sista 200m hem tog jag av tränset helt o hållet, och litade dels på Ivory och dels på att vi inte skulle möta några bilar ^^ Och det gjorde vi inte heller :thumbup: Hon fick gå lite som hon ville och stanna och äta gräs, för hon galopperade så sakta bakom Amanda på raksträckan (där vi annars brukar tävla;)) Mammas reaktion när vi kom hem var:

Haha! ;)

Ser du katten? ;)
Annars idag har det inte hänt så mycket roligt som man kan skriva om. Jag har försökt lära mamma min teknik för att få Fina att äta, haha. Inte det lättaste att mata en valp ska jag säga. Sen har jag provat ut ett par fotbollsskor från broshans lilla skosamling och hittat ett par som jag ska ha och spela i imorgon då det är dags för fotbollstuneringen!

Härliga vi förra året då vi tog hem en seger! :D♥ Om vi klarade det i åttan så ska vi ta dem iår också! :thumbup:

Btw: Vad små och söta alla är! >.<

Crazy chicken.

Gammaldam vilar sig i hagen. ♥
Hejhej! Nu på morgonen har jag städat mitt rum lite och spelat kort med syrran och hennes kompis. När jag skulle gå ut till stallet för att ge hästarna lite morgonmat och vatten så möttes jag av två vilda hönor som hade rymt! ^^ Asså de hönor som farmor var och hämtade igår har nog aldrig sett en människa, det är galet var rädda dom är! ;) Nu ska jag ut och göra mamma en tjänst: Klippa gräset!

Riddagbok.


Hejhej! Här är en före/efter bild på en av de bilder som jag tog idag. :) Fina ville leka med katten Piff, som tyckte att han var förgamal för sånt och brydde sig inte. Hon såg så söt ut när hon låg och skällde på Piff >.< Tillslut flydde han upp på pelaren som du ser ;)

Jag passade på att rida lite seriösare i paddocken nu när syrran har en kompis här och inte kan rida ihop med mig.

Jag satte upp två hinder mitt i paddocken, med en bom i mitten.

Jag red i både trav och galopp över dem, och det gick hur bra som helst! Jag kände det på mig när jag började trava, och fick henne på tygel eller att hon sökte sig nedåt nästan på en gång, att idag kommer det gå bra. Känns bra att känna sin häst så väl ♥ Jag red på volter, bytade varv med hjälp av dem (så att det blev som att göra två serpentiner) och jag testade även att hon skulle göra ett galoppombyte när jag bytte varv i trav. Hon klarade det på första försöket!! :D Älskar denna övningen. Den är så lätt, men ändå så kan man utnyttja den till så många olika saker. Islutet travade hon på tygel över alla tre bommarna. Hej muskler! ;)

Nu blir det filmmys med mig själv! Har tänkt se Baksmällan ;)

Sagotajm


Mycket att tala om!


- Hehe, jadu, det är en bra fråga. Men den hänger som ett skydd eller nått för en digital fotoram. Vi anväder aldrig den till att visa bilder så jag gjorde ett ''överdrag'' så det blir som en tavla eller vad man ska säga ;)

OJOJ! Detta inlägget blir mitt 1000:e :o Coolt....^^

Igår efter skolan så gick jag och väntade på att tiden skulle gå fortare så att det kunde bli 17:40. Då kom julia och hämtade upp mig och praew och vi anlände till 9ornas avslutningsmiddag/fest. Väl där satt vi och åt jättegod mat i 3 timmar, men under den tiden sjöng lärarna för oss, vi gjorde en frågesportstävling, några höll tal och vi sjöng allsång ;) Skitroligt verkligen! ♥ Rektorn knackade sönder ett glas! ;) Klockan 10 dukade dom undan och startade discomusiken sen kunde ingen stoppa oss!! Har aldrig dansat så sjukt galet som jag gjorde där! Men det bästa var att de lärare man verkligen inte kunde ''röra sig'' släppte loss som in i ;D Det går inte att beskriva...när jag skriver detta skrattar jag ^^ Vi åkte hem halv 11 och jag somnade ganska snabbt när jag väl lagt mig. :PVi fick äta surkål, bratwurst (en tjock korv) och ett jättejätte grovt bröd på tyskan. Allting smakade....ve o vasa ;)

Idag var det dags för den sista skoldagen i grundskolan! :O :O :O Det är inte sant, allt det vi har kämpat för och lärt oss i 10 år, står nu bedömt och färdigskrivet i ett kuvert...Otroligt. Galet. Svårt att greppa! ^^ Förmiddagen Gick åt till att städa ur skåpet för sista gången....Lite vemodigt faktiskt ;)

Vi fick reda på vad vi hade i betyg och jag har höjt mig och uppnått alla mina mål! sjuuuuukt! Njät hela vägen i bussen för när jag börjar på PS kommer jag få ta mig ytterligare 1km till för att komma till bussen, bläh ^^

Idag kunde inte syrran hänga med så jag tog en lite tur med pållen min (som jag snart haft i TVÅ år carro ;)) Hehe, red upp till min klasskompis för att kolla på hennes nästan nyfödda nordsvenkaföl Ture. Asså det namnet.....det skulle varit Lucky Luke! ;) Pratade lite där och sen red jag hem. Blev mycket trav på vägen hem, med lite trmpoväxlingar. Som vanligt så red jag med grimma och grimmskaft, och vissa bitar bara i halsband :thumbup: ♥

Nu ska jag gå och lägga mig. Känner att detta inlägget blev en aning långt ;) Men se det som en liten godnatt-saga eller nått! ^^


@ mobilen

Nu bär det snart av till avslutningsmiddag!!!! :D

Here you have.


Yes, här har ni mitt färdiga arbete. Bildernas kvalité behöver vi ju inte prata om...du kanske förstår att de är fotade av min mobil ;)

Hejhej. Idag red jag och syrran ut, tillsammans, vilket vi inte har gjort på evigheter! ^^ Red som vanligt i repgrimma och halva rundan red jag helt lös/ eller med bara halsring. ♥ Jag var jätte trött i benen idag, sen igår, så vi skrittade hela rundan och myste. Vädter var perfekt för en ridtur, varmt fast ändå lagom :)

 


Uppgradering pågång?


Hejhej! Nu kan man börja de resterande skodagarna på en hand, närmare bestämt tre dagar kvar! Helt uppåt väggarna galet!! :D Idag pluggade jag mest på till SO provet som vi ska ha imorgon, hade en seg genomgång på genitikfrågorna på NOn, fick reda på att jag har ett väldigt starkt VG i svenska OCH att jag har höjt mig till ''ett klockrent'' MVG i slöjd! I FEEL GOOD!


Nu sitter jag och kollar på min framtida kamera, fast jag borde plugga mer på SO...Blir troligtvis en uppgradering av den D3000 jag har nu. ♥

I'm NOT lazy! :)

Hejhej! Oj jag har visst inte skrivit på hela dagen! ^^ Men idag var det dags att gå ur sängen vid 7 igen..Iväg till skolan där vi väntade på en annan buss som tog oss in till Påskbergsvallen. Där väntade en underbar liten runda på 1 mil, kallad minimaran!... -.- Har sagt hela tiden att i år tar jag inte pallplats och jag hade rätt, 6 kom jag in som tillslut. :)


Efter allt springande tjockade hela familjen i sig lite McDonalds mat och sen körde vi runt och kollade på utemöbler till balkongen.

Vi gjorde ett fynd inne på Jysk! :thumbup: När vi kom hem cyklade jag och syskonen upp till Toapssjön för att fiska. Ingen rast, ingen ro! Vi fick huuuur mycket napp som helst men släppte tillbaka allihop :) Jag och syrran cyklade hem vid 6 och bytte om till ridkläder.

Har samlat på mig ca 80 nya bilder på Fina och Ådi idag. Här visar hon sitt vuxna och fina jag, men bakom denna bild lurar verkligheten....

 

Galna hund.... >.<


Syrran red en runda och jag longerade på gården.
Jag tränade inte så seriöst idag, utan lekte mest ;) Flytta för tryck på bakbenen kan hon jättebra nu! Behöver inte ens nudda henne för att hon ska flytta sig ♥ Gjorde lite bug-träning, ''följa-john''-träning och lite myspys. Hade godis i fickorna idag. Det kan ha någnting med att göra att hon gjorde allting så bra...;)

kalla mig inte badkruka! ;)

Hejhej! Idag har jag varit vid deromesjön igen xd men där är så mysigt att vara så man vill typ stanna där för evigt (om det är fint väder vill säga) ;) åkte dit efter lunch och då fann jag Frida och lolo som solade ^^ sen kom det MASSOR med folk dit och badade, gosh vad jag skrattade när dom puttade i totte!!! HAHA! ;D Nu ska jag sova....upp klockan 7 imorgon för "skola". Vi ska springa 1mil -.- fast jag är ändå lite taggad på att springa före vår lärare Malin. Om 5st kommer före henne får hela klassen glass :thumbup: Skriver från mobilen nu. Internet funkade inte när jag satt vid datorn men nu funkar det tydligen! ^^

Nationaldagen


Hejhej! Idag är det sveriges nationaldag och som grädde på moset är det även idag vackert väder! :thumbup: Igår var jag och frida ute på äventyr i valinge. Vi skulle åkt till derome men bryggan var full så vi åkte till Stamnaredssjön isället, där vi fick vara helt för oss själva. Men vattnet var ISkallt! Brr. Sen smsade fille att han var vid deromesbrygga så vi moppade dit, där även några fler var. Jag åkte båt ut till bryggan men hade nästan helldre simmat, vilka galningar till kompisar det finns! ;) När vi väl hade kommit fram till bryggan puttade de iväg båten så simma in fick vi göra. Men innan vi gjorde det blev vi av knuffade från bryggan X antal gånger ^^

Nu har mormor och morfar kommit hit med deras hund, så vi får se om Fina tycker han är rolig ;) Efter lunch ska jag bege mig mot derome igen, haha!

hälsning från mobilen

Hejhej! Just nu är det lika varmt som det varit de 2 senaste dagarna, men det hände en sak innan som det inte gjort på länge, solen gick i moln! ;) själv har jag lånat (snott) mammas solskol och solat en stund. Sen var jag uppe med valpen hos farmor och farfar där även yvonne och hennes kille var. Vi kastade gris och gjorde lite andra roliga (jobbiga) lekar :) nu ska jag äta middag och sen bär det av mot derome igen till sol och bad :thumbup:

Sneaky fox

Hejhej. Idag har det varit ett helt underbart väder igen! Inte ett moln på himlen på hela dagen ♥ Jag har tillbringat den mesta delen av dagen vid Deromesjön ihop med frida och lolo, igen ;) Badade massor MEN vi höll ett öga innan vi gick ut på bryggan för vi såg en hur stor spindel som helst! Skojar inte...den var 6cm i diameter!!! Ursh så äcklig den var... :s Menmen, jag överlevde och nu sitter jag här. Har haft en mysig grillkväll med familjen. Farmors andra sommarbarn, Yvonne, har kommit hit idag med sin polkvän och ska sova över tills imorgon! :D Det är jätteroligt att dom kommiér hit, sist dom var här var jag knappt så stor så att jag kunde gå och jag minns inte dom. Vi pratar om allt och ingenting ;)

Tuppen har fått flytta ner till stallet igen, för farfar ska gjuta ett golv i hönshuset så vi slipper fler oväntade besök. Såg en räv i hagen bredvid här innan ikväll....blää, äckliga djur ^^

Vilda Western


Hejhej! Nu är det ingen ro längre här borta på ranchen, vi har nämligen fått hem ett till litet odjur! Valpen Fina är kommen! Hon är sötare och mjukare än alla gosedjur tillsammans ♥
Just nu sover hon i syrrans knä ;)

Här är två LYCKADE bilder från anneberg, haha! Som jag fotade för att få dom i luften....observera att det är mobilkort. :)


Sumé av dagen.Hejhej! Nu har jag mycket att skriva. Herre gud, var ska jag börja? Först kan jag säga att jag lyckades fånga in odjuret! haha, bilder kommer här :)

Anledningen till att jag inte har skrivit så flitigt är för jag inta alls har känt för att sitta inomhus, det har ju varit 30 grader ffs!! :D :D :D

Igår åkte jag och frida till Anneberg för att kolla på sidovagns race,motorcross mm. Riktigt tufft. Sen blev det lite missförstånd, men iallafall så hamnade vi på McDonalds och tog varsin glass. Men till mig tog hon colasås istället för chokladsås så jag fick två glassar till priset för en! Sommaren börjar bra ;) På kvällen gjorde jag och frida tacos hemma hos henne och kollade på filmen the social network, som handlar om hur facebook uppstod. Somnade kanske vid halv 1 - 1 och vaknade tid halv 10. Då var det käka frukost och sen av med kläderna och steka på altanen! Fy vad gött det var, vi spelade kubb och sen åkte jag och frida till deromesjön för att sola, bada  och träffa lolo :D♥ Sen kom totte, fille, affe o några till och bröt tystaden, skätte vatten osv så vi stack där ifrån! haha, nej jag skulle ändå åka hemåt så det gjorde inget för mig att de kom ^^ När jag kom hem bytte jag om och åkte till ''mitt jobb''. Haha, jag har suttit barnvakt ikväll från 5 till 11 ^^ Vi åt, spelade fotboll, kollade på bolibompa, käkade chips och vindruvor och lyssnade på godnattsagor. Jag har nog det bästa jobbet ever, haha ;)

Hoppas du inte somnade när du läste detta ;) Förresten imorgon händer det en stor grej!! Förrutom att det ska bli lika fint väder (wiihooo!!) så ska vi hämta hem vår hundvalp Fina!!! :D Bilder kommer, det kan jag lova ;)

Odjuret....


- haha! nej men du hade det stora objektivet på va? eller det såg stort ut ;) Vad bra tack :)

Vi har ett odjur i hagen bredvid huset. Åter kommer när jag fångat in det....(eller när jag redigerat bilderna ;))

2a juni


- Ja men tack detsamma! :D kram.
MERE's blogg hittar du här.

- Ja dig och din kamera kunde man inte undvika, haha ;) Har du lust att skicka några bilder till mig? :D
Yasmine's blogg hittar du här.

Haha, oj vad fint man målar/skriver med en riktigt bläck ^^
Hejhej. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Känner för att fotafotafota men vet inte vad...:( Ska iallafall ut till stallet nu och släppa ut hästarna, sen får jag väl försöka vara lite kreaktiv togehter med min kamera. ;)

Jag kom nyss på en sak....Det är redan den andra juni idag?! 13 dagar kvar....Eller enligt min mobilnedräknare är det13 dagar, 0 timmar o 33 minuter! :D

Nu har jag bilderna!


Hejhej. Nu har vi äntligen fått hem spexkatalogen! Såhär snygga blev vi. ;) Dagen idag har varit OERHÖRT slapp! Nästan onödigt vi var iskolan ^^Vårkonserten först. Spelade upp allting två gånger och den första gick bäst tyckte jag. Fridas syster filmade oss det första uppträdandet och Paphatsara tog kort andra. Andra gången var det hur många småbarn som helst som filmade mig, sara och alexandra. Vi har blivit kändisar! haha, nej skämt å sido..;)

Hehe, fintfint. Islutet av vårat medly hade vi ''stand up for the champions'' och resultatet ser du ovan. Alltså= alla tycker vi är vinnarna! ♥ Efter allting var över så kollade vi på anne franks dagbok på engelska. Efter lunch så fick vi tillbaka gramatiksprovet i svenska och fy vad sur jag blev! MVG- var 100p och jag hade 99......GRR! Så jag fick ''VG++'' -.- Men nu glömmer vi det..ehm halva svenska lektionen så fick vi göra valfritt så jag och några till gick upp till bilden och gjorde färdigt boken med alla mina målade bilder i. Sen gick jag och carro ner till väggen man får måla på och jag förevigade mig. HEJHEJ SOMMAR!

Jag har ännu inte fattat att vi är lediga i 5 dagar! Galet. Under denna tiden ska jag slappa och ta det lugnt. Och sola. Och rida ;)

P.s. bilderna från vernisagen har kommit upp i det inlägget :) / Filmer från konserten hoppas jag få av min bäste vän Frida snart ♥