www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

New in.


- Tack så mycket! :)
Mariasvernell's blogg hittar du HÄR.

trött tjej sover skönt. ♥
Hejhej! Nu har jag och frida kommit hem från stan! (okej jag kom hem kl 2 ^^) Hittade inte så mycket, en T-skirt, två linnen och ett armband.

T-skirten är såhääääääääär skön! Älskar den med de söta trycket på :thumbup: Jag och frida kollade igenom alla klädaffärer jättefort så vi gick och tog en glass. Vi fick jättemycket i bägarna så man blev äckligt mätt...Sen gick vi och kollade i alla skoaffärer och träffade på Co! :D ♥ Det får vi göra fler gånger, komma och störa henne på jobbet ;)


Ja, jag glömde skriva i riddagboken igår efter passet i paddocken. Jag var där och longerade lite. Mest löst så det blev mest lite bus och så. Jag försökte få henne mer intresserad av mig än gröna, saftiga, gräset men jag lyckades väl sådär xD Får ha med mig godis nästa gång så jag kan köra etfer min specialar-teknik MMG - Muta Med Godis ;)

Såhär såg det ut. Löshoppade lite med Ivory och jäklar vad kul hon tyckte det var! Vet inte hur många gånger hon ökade på och bockade, frustade och hade sig! ;) Tycker det är skitroligt när hästar visar sin glädje. Det värmer mig ♥

Btw: Som du vet så kunde hon inte alls ta höger galopp när hon kom för två år sedan, men nu kan hon den lika bra som vänster när man gör skänklen på 4-kantsspåret och när man longerar löst såhär!! Är faktiskt väldigt stolt men framför allt skit glad! :D
Kommentarer
Postat av: j s - f o t o

Den där tröjan med glass på var söt!

2011-06-17 @ 16:52:48
URL: http://jsfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!