www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nu har jag bilderna!


Hejhej. Nu har vi äntligen fått hem spexkatalogen! Såhär snygga blev vi. ;) Dagen idag har varit OERHÖRT slapp! Nästan onödigt vi var iskolan ^^Vårkonserten först. Spelade upp allting två gånger och den första gick bäst tyckte jag. Fridas syster filmade oss det första uppträdandet och Paphatsara tog kort andra. Andra gången var det hur många småbarn som helst som filmade mig, sara och alexandra. Vi har blivit kändisar! haha, nej skämt å sido..;)

Hehe, fintfint. Islutet av vårat medly hade vi ''stand up for the champions'' och resultatet ser du ovan. Alltså= alla tycker vi är vinnarna! ♥ Efter allting var över så kollade vi på anne franks dagbok på engelska. Efter lunch så fick vi tillbaka gramatiksprovet i svenska och fy vad sur jag blev! MVG- var 100p och jag hade 99......GRR! Så jag fick ''VG++'' -.- Men nu glömmer vi det..ehm halva svenska lektionen så fick vi göra valfritt så jag och några till gick upp till bilden och gjorde färdigt boken med alla mina målade bilder i. Sen gick jag och carro ner till väggen man får måla på och jag förevigade mig. HEJHEJ SOMMAR!

Jag har ännu inte fattat att vi är lediga i 5 dagar! Galet. Under denna tiden ska jag slappa och ta det lugnt. Och sola. Och rida ;)

P.s. bilderna från vernisagen har kommit upp i det inlägget :) / Filmer från konserten hoppas jag få av min bäste vän Frida snart ♥
Kommentarer
Postat av: Alhocfoto [FOTOBLOGG]

Vinnarna i fototävlingen har kommit upp på bloggen. Klicka här för att komma direkt till inlägget:

http://alhocfoto.blogg.se/2011/may/nominerade-i-fototavlingen.html#comment

2011-06-01 @ 19:46:11
URL: http://alhocfoto.blogg.se/
Postat av: Yasmine

Jag har också bilder, tihiiii :)

2011-06-01 @ 21:11:56
URL: http://yassei.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- Hoppas du får en grym långhelg! Kram!

2011-06-02 @ 02:14:31
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!