www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Midsommarfirandet 2011


- okej! :)
Anneli's blogg hittar du HÄR.

? ;)
Bodypalace's blogg hittar du HÄR.

- Gjort! Den var jättefin :) Filippa's blogg hittar du HÄR. (ps, diggar din design!)

- Okej :)
Julia's blogg hittar du HÄR.

- Oh ehm jag kan göra ett inlägg om det, för det är alldelles för långt att förklara här :P Detsamma!
(Kunde inte komma in på din blogg:()
Hejhej! Herregud, nu är allt mitt midsommar-firande över för iår. Och vilken midsommar!! :D På dagen var hela släkten från mammas sida här hos oss. Åt massa mat och gick upp till sjön där broshan och kusinen rodde ut en sväng. Hundarna badade och ja, vi hade allmänt mysigt :) Vid 4 så åkte jag, frida och julia iväg till hanna på en förfest. Lagade tacos , åt kladdkaka (med jordgubbar o smultron såklart!) och pratade shit ^_^
Vid halv 8 så tog vi våra cyklar och syklade iväg till skolan där vi mötte upp lolo och anja. Sen bar det av mot Norra Näs, hur långt iväg som helst! Tror hanna sa det var 13km....:O Men vi överlevde och kom fram lagom roliga :thumbup: Vid 11 så hade jag haft jobbet att ta hans om anja ett tag och när hon åkte hem en stund senare så var jag med johanna och robin mest. Sen så gick vi vidare till en efterfest. Där var det hur kul som helst!! Shit...jag och julia var uppe på nått bord och dansade! ;) Men det tog slut efter bara en timme och då började jakten efter frida och lolo som hade varit borta. Men dom kom tillbaka efter en stund och vi hade mycket att prata om!!

Idag vaknade vi vid 10 hos hanna och när pappa hämtade oss vid 11 så körde vi först och hämtade cyklarna vi hade lämnat kvar vid festen (hos natalie) och sen åkte vi hem. Hemma väntade god mat och gratulationer till morfar som fyller 67 idag! ♥ Tårtan tog vi med oss och körde till Bårrås. Där finns det en klippa som her delat sig och man går imellan den + att det hänger en sten mellan klyftorna! Ganska fräckt faktiskt :)
Kommentarer
Postat av: Mallseh - Malin

Hej fin blogg! :)



Skulle betyda mycket ifall du ville ställa en/flera frågor till mig i min lilla frågeruta som jag har längst uppe på bloggen i menyn. :)



Kram /Malin

2011-06-25 @ 22:52:03
URL: http://mallseh.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jättefin blogg!

2011-06-26 @ 00:07:01
URL: http://ssmultrons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!