www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

I'm NOT lazy! :)

Hejhej! Oj jag har visst inte skrivit på hela dagen! ^^ Men idag var det dags att gå ur sängen vid 7 igen..Iväg till skolan där vi väntade på en annan buss som tog oss in till Påskbergsvallen. Där väntade en underbar liten runda på 1 mil, kallad minimaran!... -.- Har sagt hela tiden att i år tar jag inte pallplats och jag hade rätt, 6 kom jag in som tillslut. :)


Efter allt springande tjockade hela familjen i sig lite McDonalds mat och sen körde vi runt och kollade på utemöbler till balkongen.

Vi gjorde ett fynd inne på Jysk! :thumbup: När vi kom hem cyklade jag och syskonen upp till Toapssjön för att fiska. Ingen rast, ingen ro! Vi fick huuuur mycket napp som helst men släppte tillbaka allihop :) Jag och syrran cyklade hem vid 6 och bytte om till ridkläder.

Har samlat på mig ca 80 nya bilder på Fina och Ådi idag. Här visar hon sitt vuxna och fina jag, men bakom denna bild lurar verkligheten....

 

Galna hund.... >.<


Syrran red en runda och jag longerade på gården.
Jag tränade inte så seriöst idag, utan lekte mest ;) Flytta för tryck på bakbenen kan hon jättebra nu! Behöver inte ens nudda henne för att hon ska flytta sig ♥ Gjorde lite bug-träning, ''följa-john''-träning och lite myspys. Hade godis i fickorna idag. Det kan ha någnting med att göra att hon gjorde allting så bra...;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!