www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Have some panic

Hejhej! Just nu sitter jag och skriver på mitt Logi arbete som tydligen (?!??!!) skulle vara inlämnat idag...Hade inga som helst tankar på det, tur man har allt idatorn annars hade det inte varit kul ;) Skolåret börjar bra käner jag ^^ Sen fick vi läxa i Turism från idag till imorgon, men det är bara att vi ska läsa så det kan jag göra i bussen in imorgon eller nått. Föresten! vi har bara en lektion imorgon!!! :D Engelskan blev flyttad upp och då blev den typ dubbelbokad så hon ställde in vår lektion. Så vi har bara turism i 1 timme imorgon. Aaaaawesome :thumbup:

Nu ska jag plugga på matte. Har vårat första prov nu på fredag på de tre första kapitlerna. Btw, jag hatar vår mattelärare.....Bussen går 14:33 och lektionen slutar 14:35. Så vi har frågat snällt varje gång: kan jag och paew sluta 5min tidigare för vår buss går typ 35. Men varje gång har han svarat: bara för att ni frågade får ni inte sluta tidigare! ööö jaha, det får man tillbaka bara för man är snäll och frågar eller? Åhh....

Tycker du borde kolla på nedanstående film. En i min klass är med i den. De har till och med tagi ledit en dag från skolan och åkt till Göteborg för att hålla någon föreläsning om den eller nått. Coolt! (Det är han som vill bli bonde som går i min klass ^^)
Blooper's filmen är rätt rolig den med! haha! Stefan.....;)
Kommentarer
Postat av: Amanda ♥

Sv: Ja jag vet, det vart en massa smink. 21 st saker för typ 300 kr, helt otroligt. Det är superbilligt där.



Priserna kan man få i svenska kr, då blir det enklare att räkna ut. Sen tillkommer det en "frakt" på 40 kr. Men ibland har dom jättebra erbjudande, så som 50% på allt du köper, eller fri frakt och sånt.



I morgon visar jag del 2 av allt jag köpt. :)



Kraam.

2011-09-14 @ 20:06:37
URL: http://youpushedmeaway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!