www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Weekend!


Hejhej! Kan bara säga som jag alltid gör på fredag, så jäkla gött med helg!! Denna veckan har gått väldigt fort och jag har haft fullt upp att göra skolsaker så bloggen har fått lida lite. Idag har dagen rullat på , turismen var inställd så vi hade ca 2h hål mitt på dagen men då spalde vi stress i ett grupprum haha! På idrotten gjorde vi magövningar/styrka och det var faktiskt ganska kul! I grudskolan var idrotten bland det bästa jag visste men nu ligger det nästan under matten på min ogilla lista....vet inte vad det beror på för läraren på PS är 1000 gånger bättre/roligare än han vi hade i grundskolan.

Igår hade vi Svenska  nationella delprov A (Muntliga). Alla var hur jäkla grymma som helst!! Jag grät minst tre gånger! Helt sjukt! Man trodde man visste alla hyffsat bra vid dethär laget men så kommer de med en historia som de har en bra/dålig relation till. ♥ Tre stycken började gråta själva för att det var så personligt/känsligt. Det var så modigt av dom! ♥ Madde du missade verkligen något! 

Imorgon händer det grejer!! Det händer två superroliga saker! :D Först vid 10 ska jag befinna mig i en paddock i Valinge för NH-träning med Norah! Ska bli superkul och jag har taggat inför det hela veckan! Hehe. Efter min 1 och en halv timmes träning måste jag tyvärr lämna gänget (Alma, Anna, Elin) för att åka hem, duscha och sen iväg på dansuppvisning! Det ska med bli jättekul!

Kommentarer
Postat av: Tilda

Jag har skickat hur jag vill att designen ska vara till din mail! :D

2012-04-20 @ 20:39:12
URL: http://forsaeus.blogg.se/
Postat av: Tilda

Sv; Haha, då tittar jag in lite då och då! :D

2012-04-20 @ 22:25:42
URL: http://forsaeus.blogg.se/
Postat av: Alma

Haha, ELIN inte annie ^^

2012-04-21 @ 08:07:51
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!