www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Expedition Bondholmen

Hejhej! Seglningen igår var helt fantastik! Som jag saknat scouterna märker jag nu, men det är skönt att vara på det igen! Nästa onsdag ska jag på ett möte inför höstterminen...roliga saker är påväg :)
 
Igår vid 10 var vi en hel flock ledare och barn som seglade och badade. Vid fem skulle de minsta hem så vi seglade iland med dom och sen tog jag och Per en båt och Mikael en båt och kappseglade runt ön. Men vi fick se oss besegrade av Mikael. På kvällen slog vi upp tälten, åt ''hajkbomber'', grillade banan med choklad samt marschmallows! ♥
Solnedgången var helt sinnessjuk vacker! Du vet sånna Afrikafilmer där man får se en blodröd sol krypa ner över horisonten? PRECIS så var det. Trodde inte mina ögon, jag satt och stirrade mig blind typ haha. Hade inte med min kamera därav mobilbilden men i mitt minne finns den alltid kvar!
 
Idag var vi klara så vi seglade iväg vid halv 11 och kvart över 11 var alla båtar på land och vi satt sysslolösa. Snabbt jobbat! Vid 12 kom pappa och hämtade mig och vi körde direkt till Valingedagen. Gissa om jag kände mig ofräsh där jag gick med en rökoas omkring mig och sockar i crocsen haha. Mer om Valingedagen senare! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!