www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lugn dag


Hejhej! Idag har det varit en lugn dag där jag inte gjort så mycket. När jag var ute i stallet imorse kände jag mi ginte alls på humör. Benen ville bara vika sig under mig så jag gick in och la mig i sängen igen fram tills middag, och nu är det bättre :)

Klockan 6 imorse halv-vaknade av att mamma och pappa gick upp. Jag undrade så varför inte min väckarklocka hade ringt, men tänkte att pappa väcker nog mig om jag inte går upp. Jag låg och försökte hålla mig vaken och hörde att dom gick ner i källaren och sedan ut. Det brukar dom göra halv 7 och jag fick panik för att jag hade mornat mig så länge i sängen. Bussen går ju 10 över 7! I samma ögonblick som jag sätter mig upp slpg det mig, är det inte lördag idag?

Du fattar inte vilken lättnad det blev när jag la mig ner i sängen igen och somnade! Haha, jag måste koppla bort skolan nu! ;)

Sitter och fixar med Moa's design nu. Wilma's är i klar, ska ändra en bild bara och sätta in den på hennes blogg med den ändringen jag ska göra måste jag ha min andra dator och den orkar jag inte hämta nu hehe.
Kommentarer
Postat av: Viktoria

Ny design på bloggen, säg gärna vad du tycker :)

2012-02-18 @ 17:18:27
URL: http://wwwviiktoriabeengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!