www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Riddagbok


Hejhej! Jag och syrran gick ut till paddocken idag igen. Denna gången longerade syrran utanför med Amanda och jag red inne i paddocken. Det gick bra för syrran! Jag lär henne mina knep för hur jag gör när jag longerar och Amanda lyssnade väldigt bra! Hon har alltid varit svår att longera. I skritten så trampar hon en på tårna för hon vill inte gå ifrån en men när man fått henne till trav eller galopp vill hon inte stanna ;)

För mig gick det också bra. Ivory sökte sig nedåt väldigt bra för att inte vara på så bra underlag. Vi satte upp ett hinder och hoppade några gånger över det. Gud vad jag längar till våren så man kan börja hoppa på riktigt igen! I slutet satte vi upp två hinder bredvid varanda på en långsida och släppte hästarna lösa igen. Vi lät dom springa lite fram och tillbaka och hoppa över hindret. Ivory gjorde några glädjeskutt :)
Kommentarer
Postat av: IsaMarie - Fotografi

Tack:D



Oh vad jag saknar hästarna:) Tycker inte att det finns mkt som är bättre än när man vänder upp emot ett hinder och man känner att allt stämmer och man sedan flyger över det tillsammans:)

2012-02-21 @ 12:12:34
URL: http://isamarie.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; aha tänkte väl! :D

allt bra?

2012-02-21 @ 13:30:37
URL: http://swaxu.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!