www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Riddagbok - working equitation

Hejhej! dagens pass var hur roligt som helst! Köre working equitation och både jag och hästarna älskade det! Vi la en pressening på marken och en brädskiva som vi skulle gå över. Ivory hade inga problem med det. Presseningen var lite för läskig de första två gångerna sen gick hon utan att tveka. Travade och galopperade över den sen också :) 

Efter de gick över presseningen båda två så släppte vi först Ivory själv så hon sprang lite lös och busade, sen släppte vi amanda lös själv så hon busade och sist släppte vi båda två lösa samtidigt. Det var något kan jag ju säga! Båda två sprang och hade jätteskoj, bockade och busade. De hade nu övervunnit sin rädsla för presseningen totalt och kutade till och med på mot den! :D Filmen nedan är filmad islutet så de är lite trötta här.
Det kändes så jäkla häftigt att styra två lösa hästar samtidigt, och de gjorde som man sa! Ivory vet vad ''byyyt'' betyder och gjorde det mycket bra och på så sett hängde Amanda bara med efter henne. Amanda och jag har gjort detta lös två gånger, och det var i somras. Man såg på Amanda hur hon lyste och tyckte detta var shitkul! När vi kallade in dem och la på sadeln igen för att gå till stallet igen sjönk hon genast ihop igen och såg plöstligt väldigt besvärad och arg ut ;) Säger som syrran: Detta måste vi göra om!! ♥
Kommentarer
Postat av: Sandra SG

sv: ville typ ha nytt namn på den och helt enkelt bara byta

2012-02-20 @ 17:43:08
URL: http://dayviewbyssg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!