www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

2012 - solens år

Hejhej! Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Och pluggat. Kom på att jag måste översätta 13 meningar till tyska, men nu är det gjort! ;) När jag var ute i stallet såg jag att himlen var typ världens finaste (?!) så jag gick in och hämtade kameran och satte upp den för lite fotning! Satte den sen på typ en timme och när jag kommer ut så har batteriet tagit slut. Fuck.

 

Såg även mitt livs andra stjärnfall! Pappa sa att det hade varit storm på solen igår/eller idag så de bitarna eller vad det kallas skulle komma till jordens atmosfär ikväll. Kan ha varit en sån grej jag såg. :) 2012 ska tydligen bli ''solens'' år. Sa pappa, haha. Enligt mayaindianerna ska ju jorden gå under i år också men det tror jag inte riktigt på.

 

Nu ska jag hoppa isängs! Lång-dag väntar imorgon. Efter skolan, som slutar halv 3, går jag ner till stan för kl 4 börjar min dans igen!! :D Ska bli kul. Denna gången är det steg 2. Ett steg högre än jag gått innan.

God natt! ♥

Kommentarer
Postat av: Bella Davis

hej snygging vill du synas bland 100-tals fotografer,agenturer/agenter och tidninngar? eller bland 4000 läsare? isf ska du anmäla dig till min Modell tävling mer om det hittar du här http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/



Xoxo

2012-01-25 @ 14:08:46
URL: http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/
Postat av: - Sara

fin bild!

2012-01-26 @ 18:58:40
URL: http://sarabackman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!