www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tvivlar


Hejhej! Sitter och funderar över en sak. Tidigare idag var jag med familjen inne i stan för att kolla på kompakt-kamera åt syrran. Men tydligten hade mamma o pappa planerat lite till för de slog på stort och det slutade med att vi fick med oss en Toshiba LCD tv-HD! Men nu till saken. Jag själv gick runt och kollade på systemkamror och lade märke till en sak. Varför köpte jag min Nikon så hastigt? Jag kollade inte runt på några andra kamror eller märken. Ångrar (och erkänner) att jag skulle nog valt Canon. You head me. Jag bär ofta med mig kamror på kalas eller ute i skogen och Canon är säkert 10 gånger så lättare!! Men samtigit, om jag nu ska byta så känns det jätte elakt mot mormor och morfar. De gav ju mig close-up filter till Nikon. B.L.Ä. Får väl sova på saken ;)
Kommentarer
Postat av: Alma

Men hallå Malin, det är ju bara att köpa en canon och ett 50mm/1,8 objektiv så kan du använda dina close-up filter eftersom de har filterdiametern 52mm, så de passar 50mm/1,8 :)

2012-01-05 @ 10:54:51
URL: http://bengtssoonchucki.blogg.se/
Postat av: Natalie Markusson

Jag gjorde så att jag sålde min nikon och köpte en canon istället. Är jätte nöjd med mitt köp men jag måste erkänna att jag saknar alla mina grejer som jag hade till min nikon och som jag inte kan använda till min canon. Tar ju ett tag att köpa hela systemet till canon som man hade till nikon så ibland kommer det väl lite ångest när man vill ha något till kameran som man inte har, hehe.

Tycker du ska vänta ett tag och verkligen fundera på hur du ska göra..

2012-01-05 @ 12:07:59
URL: http://nataliemarkusson.blogg.se/
Postat av: Sannalitens.se

Svar: Okej, det blir nog bra :) Jag vet inte riktigt än. Har du något mål för din blogg? :) Kram

2012-01-05 @ 12:42:37
URL: http://Sannalitens.se
Postat av: - bbella aka huuynh ::

tipsade jag dig ? om inte var med igen :) snabblänk : http://bellahuuynh.blogg.se/2012/january/bella-tipsar-tavlingen-215.html#comment

2012-01-05 @ 18:21:06
URL: http://bellahuuynh.blogg.se/
Postat av: Alice Nilsson

Åhhh...ennu en FIN BILD!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2012-01-06 @ 17:31:41
URL: http://kackelu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!