www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dagen i bilder


Hejhej! Här är några bilder ifrån dagen.Mamma väckte mig vid 10 tiden. Efter frukost åkte vi två iväg till Engelsson's i Falkenberg för att kolla på regnjacka till mig och skor till henne. Vi hittade massa saker men dessvärre inga skor. Så vi letade oss in i Falkenberg och en stor TEAM Sportia affär. Där fyndade vi lätta och sköna skor som passade oss båda för 499 kr! Jag köpte nya skosulor också :P

Efter att vi ätit på eMet så körde vi till SIA glass. Där är alla glassarna andrasortering, billigare men lika goda! Ex, 10 Daim Strutar för 65:- Det är 6 kr och 50 öre för en glass! Ganska överkommligt :) Vi åt varsin på hemvägen och felet var att det inte var choklad över hela toppen.

När vi kom hem kom kusinerna ner och så gick vi till ladugården och kollade på när kossorna kom in. Det är andra dagen de är ute idag! :) Nu ska jag gå ut och longera Ivory lite. Jag tror hon kommer ha ganska mycket energi i benen!

P.S - Kusinen är inte sur på sista bilden. Han ville jag skulle ta kort på honom när han var glad-ledsen-blyg osv. ;) Här är har JÄTTEARG..
Kommentarer
Postat av: Stella

Fina bilder :D Haha älskar kossor :D

2012-06-20 @ 09:55:49
URL: http://wecandoittogether.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!