www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gårdagen

Första bilden är sne.....
 
Japp, här kom några bilderna, det är väldigt många som är likadana hehe. I alla fall,jag hämtade Alma lite efter nio igår och vi körde ut hit till Kärradal. Det kom och gick lite folk hela tiden men vi satt nere på klipporna så vi märke inte av de så mycket. Vi satt och hade mysigt och då kom en kille fram till oss och frågade ifall vi kunde fota han och hans tjej. Första tanken var ''Eeeh?'' Men sen sa han ''Jag ska nämligen fria nu och min tjej vet inte om det''. Då blev allt plötsligt väldigt gulligt! ;) Vi fick hans mailadress så vi får skicka iväg bilderna senare idag :)
 
Sen var det dags för oss att pinas! Jag skrev ju igår att jag skulle ta årets första dopp och det höll Alma fast vid! Jag gick på tå ut till midjan ungefär och sen doppade vi oss. Jag slutade andas, haha! Så jäkla kallt! Men efter en stund så var det skönare i vattnet än luften. Efter doppet fortsatte fotograferandet och godisätandet drog igång också! Popcorn och lösgodis vis havet med den bästa ♥
 
När vi körde hem stannade jag till på en bensinmack. Men jag fattade ingenting, jag tror inte jag betalade? Haha, vi fattade ingenting...ska fråga mamma och pappa hur det gick till ;)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!