www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gårdagens skolavslutning!

Hejhej! Nu tänkte jag skriva ner min skolavslutningsdag!

Jag steg upp redan vid 7 för att kunna åka med på broshans (och Almas)  avslutning som började ca nio. När den var slut skuttsades jag in till Sparbankshallen för att gå på min egna avslutning. Den var bra! Esteterna var jätteduktiga och det var roligt att se lite smått bakfulla studenter som sjöng ;) Det varade i 1.5 timme ungefär. Vid 1 tog jag en buss tillbaka till Lindberg och hann precis dit för att se när min syster tågade ut! Efter det blev det lite snack med min gamla tyskalärare som jag saknat så! Han var stolt när han fick höra mina tyskaplaner haha.

Väl hemma åt vi hemmagjord planka ihop med farmor och fick lite presenter. Kan visa kort på det senare. Vi åt och åt och åt...♥ Mat är gott. Vid halv 6 tog jag cykeln och mötte upp Praew och Lina och så fortsatte vi mot Lindberg. Där blev det bussen in till stan. Tänkte äta men allt var stängt eller fullt så jag och Lina köpte en sallad på ICA och gick hem till Praews kompis och åt, ihop med massa glada thailändare! Resten av kvällen gick vi runt i stan helt planlöst, lyssnade på musik, träffade glada kompisar och skrattade. Jag och Lina gick även strandpromenaden till Kurorten och tillbaka! Mina fötter....dom ömmade så mycket att jag tappade kännslen till slut...hehe.

Vi var med i en nykterhetstävling också. Halv 1 stod vi med våra lotter och hoppades på att vinna en iPhone men icke. Praews kompis vann därimot! Och så har hon redan en också....Livet är bra allt orättvist ;) Pappa kom och hämtade oss vid kvart i 1 och när jag väl la mg i min säng....Det känslan var obeskrivlig! Haha.
Kommentarer
Postat av: johanna

hejsan nice blogg du har kika in i min blogg och kommentera det skadar väll inte snygging men ha en bra kväll pöss kram:)

2012-06-16 @ 09:42:18
URL: http://johannaeritreanen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!