www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Snow white and the huntsman

Hejhej! Ikväll körde jag och hämtade upp Alma för att åka in till stan och kolla på bio. När jag var halvvägs kom jag på att jag glömt ta med hjälmen som hon ska ha, så det var bara att vända och köra gasen i botten! Vi hämtade ut biljetterna precis på klockslaget halv! Haha! När vi gjort det gick vi och satte oss på Campino och åt varsin barnpizza. Jag träffade även Fonna, Lilla Nook och Paj! :) Men inte Praew :(

Bio var jättebra! Den var 2 timmar och 7 min lång men det kändes den inte som! Får du chansen så se den! Det är samma regissör som i ''Alice i underlandet'' så det var många fina färger :) Samt skådespelaren ''Bella'' (Twilight). Efter filmen hämtade vi våra kamror och fotade inne i stan. Folk glodde på oss som om de aldig hade sett två tjejer med kamror förr! Fast det kan ju också bero på våra ursnygga positioner! ;)

Fler bilder kommer imorgon! God natt! ♥
Kommentarer
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

As fin blogg, verkligen! Skulle betyda jätte mycket om du gick in och sa vad du tycker om tröjan jag har sytt alldeles själv. http://jaasses.webblogg.se/2012/june/dagens-sommarlov-outfit.html#comment (direkt länk) 

Annars hur mår du? :)



Har även en tävling där du kan synas framför 500-600 läsare! http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-lank.html#comment (direkt länk)

2012-06-21 @ 01:28:38
URL: http://jaasses.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!