www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nationaldagen

Alma kom till mig vi 5-6 tiden och då satt vi vid datorn innan vi började med maten. När vi skulle grilla fick vi inte igång grillen men efter tappra försök så lyckades vi! Tidsplanen sprack ganska rejält...hehe.

Vi började kolla på filmen ''Big Daddy'' men efter lite mer än halva var klockan halv 12 och vi gick och la oss. Klockan ringde 04:00 men dessvärre var det molningt. Vi låg kvar i en halvtimme med hopp om att molnen skulle försvinna och de gjorde det liiite. Efter att vi fått upp min syster (som låg kvar i sängen i 1 timme....) fick vi bråttom ut. Men vi hittade ett bra ställe och BAAM! Världens starkaste solljus lyste på oss och vi började ställa in de rätta inställningarna i rasande fart. mer bilder här.

Vid sju var vi hemma och kollade klart på filmen. Sen gick vi ut och gick en ''djur-runda''. Vi fotade alla djur vi såg! Allt från vanliga kor till sniglar och rådjur. Det tog 3 timmar och kändes i benen efteråt.

Vi åt lunch hemma och lastade på cyklarna och cyklade hem till Alma. Där gjorde vi iordning Markolioo och gick bort till paddocken. Där red hon med och utan sadel och tränade NH. Lite av varje :) Jag fotade galningarna ♥


Efter 1 timme traksade vi hemmåt igen och gick in och kollade på bilderna. Vi skrev även en ''Before we dies''-lista. Vi har över 20 roliga saker som SKA uppfyllas! Två av sakerna är att gå på Eurovision fnal och kunna rida brideless. :) Vid 6-tiden hoppade jag på cykeln igen och cyklade hem.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!