www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Söt kalv äter katt


Skenet bedrar, jag lovar! Hehe. Innan var jag nere i ladugården och hjälpte pappa. När jag var klar gick jag och hämtade kameran och fotade denna söta kalven! Hon var bara för söt ♥ Syrrans katt Strecket har många konstiga saker för sig som vi har sett innan. I ladugården går han ofta om han inte hittar någon människa som vill klia honom. Då är kalvarna hans bästisar! ;)

Walk the Line


Hejhej! Idag var det ganska slappt i skolan. På engelskan kollade vi klart på Walk the Line sen fick vi leta upp en bra låt och skriva om den generen. Svenska läraren kom 30 min försent och duktiga som vi var satt vi kvar och väntade på honom och till och med hämtade honom! + poäng till oss ;) På två timmars rasten satt jag i ett grupprum och gjorde ingenting. Sen på turismlektionerna räknade vi matte! Moma, varukostnad och lite annat roligt.....;)

Nu ska jag ut och hjälpa pappa med provmjölkningen! :)

Forever alone


Hejhej! Sitter ensam i skolan nu och undrar när alla andra kommer. Sofia har försovit sig och Praew börjar inte förren halv 2...Idag är det en seg dag. Börjar halv 9 har två timmars hål vid lunch och slutar 10 i fyra. Om det inte regnar när jag kommer hem ska jag ta en lång runda med Ivory ♥