www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Riddagbok


Hejhej! Idag red jag och syrran ett pass i padocken igen. Måste få in programmet i huvudet! ;) För nästa tisdag bär det av mot Viskadalen för programridning! Det är dressyrtävling fast på skoj-nivå ;) Det går bra, hon tar höger galopp så jäkla bra nu!! Det är bara nedsaktningarna som hon grejar till det lite på men det är finlir!


Idag red jag och syrran upp till Fia och Moa och red i deras paddock. Vi turades om att rida LC:1 programmet och det gick så bra! Det gick liknande som gårdagen fast en gnutta bättre, fortfarande när vi ska stanna från trav till stilla stående som hon ställer sig lite på sned men ÄSCH! Jag är supertaggad inför tisdagen nu! Fia kom ut och fotade mig och syrran lite mot slutet, mina ankfötter syns inte så tydligt på dessa bilderna, tur! ;)



Ikväll när jag var på den Gröna kort-kursen så sa hon att nästa möte var just nästa tisdag.....Attans! Jag vet inte vad jag ska göra...Men jag tror att jag ska hoppa över kursen och rida dressyren istället. Jag kan läsa i boken om det hon pratar om. Men hon är bra på att prata och säger så mycket saker som inte står i boken...Svårt val...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!