www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Badminton

Hejhej! Idag var det åter igen dags för veckans segaste dag och idag var det inget undantag. På idrotten spelade jag och Praew badminton. Jäklar var grymma vi är! Vi är nästan lika bra så faktum är att det är jobbigt att spela. Och kul förståss :)
 
På Samhällskunskapen fick vi tillbaka provet på monarki/diktatur osv och jag fick E+! Haha..:thumbup: Sista lektionen var Naturkunskap och där kände jag mig jättesmart när jag satt och skrev om organismer, alger och vad som är liv. Efter att vi sett en hackig film fick vi (kl 15:38) sluta och jag insåg att min buss går om 3min. Fyfasen vilken fart jag fick!! Och jag hann bannemej! Han stannade och v'ntade på mig. Satt och darrade i bussen sen och hade så sjukt ont i halsen! När jag kom hem värmde jag mat och när jag skulle hålla i besticken darrade händerna fortfarande haha!...Hoppas bara inte jag är påväg att bli sjuk. Delade dricka med Praew iskolan som har haft hosta/förkyld/feber. Inte det smartaste draget kanske.
 
Nu ska jag sätta mig och göra en Power Point redovisning till Fotolektionen imorgon! Då ska vi redovisa några bilder vi tagit samt hur/om/varför vi redigerat dom :)
Denna bilden ska vara med tror jag.
 
Kommentarer
Postat av: Alma

Vill se alla bilder du tog med! :D

Svar: Japp ska försöka! :)
Malin Bengtsson

2012-11-08 @ 20:15:40
URL: http://photoab.blogg.se/
Postat av: Celine

Hej, Superfin blogg! :)

Jag är just nu med i en fototävling, och har lyckats bli en av tio finalister. Jag skulle verkligen bli överlycklig om du ville rösta på nummer 3 :D
Länk till inlägget:

http://byyemelie.blogg.se/2012/november/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment

Fin bild :)

Svar: Tack! Din bild var också fin, lycka till! :)
Malin Bengtsson

2012-11-08 @ 22:24:44
URL: http://celiinenyberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!