www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Dag 5 - onsdag

(Bilder lånade från Marika)

Denna dagen var det samling på skolan igen, och denna gång för barlektion! Det var skitkul! Rudi, läraren, visade och förklarade undertiden han gjorde en drink och sen fick en av oss gå fram och göra den, sen tog han nästa drink osv. Vi smakade på alla men det varingen som föll mig i smaken direkt :P När jag gjorde min drink så kom rekorn in med kamera och skulle fota för lokaltidningen....har inte hört någonting om den kom med eller inte haha.
 
Efter lunch så var det dags för vinprovningen! Smakade på kanske 4-5st vita viner, 2 röda viner och sen också Sturm och Eiswein. Den sista var faktiskt väldigt god! Mot slutet blev jag så jäkla kissnödig så jag trodde seriöst att när vi reste på oss, skulle jag kissa på mig! Det var sjukt! Men jag gjorde aldrig det som tur var haha.
På kvällen fick vi äntligen träffa våra Österrikare igen! Det var roligt! Jag och Sofia åkte med Barbara hem och på kvällen åkte vi med hennes kompis till en bar och satt där i någon timme. Jag och Sofia stod mest utanför för ALLA rökte där inne! Vi fick tårar i ögonen så mycket som röken sved, usch. Dom kläderna kunde man inte ha mer iallfall..Somnade väldigt skönt när vi väl kom hem. Åkte hem med Barbaras killkompis som körde som en IDIOT. 100 på småvägar och regn. Vi satt och var resiöst livrädda. Eller som Barbara sa ''He's driving like a suitcase''.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!