www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ego


Här är fyra bilder som Alma tog på mig i fredags :) Var hur gött väder som helst och helst perfekt för den typ av fotografering vi ville göra.
 
Idag var det andra dagen på praktiken och då var det allt det som jag gjorde igår men idag fick jag även sitta och godkänna evenemang samt räkna ihop hur många gäster som har hyrt av dom under Augusti månad. Inte det roligaste kanske men då får man ju en inblick i det också :)
 
Jag lärde mig en jäkligt viktig läxa idag också - jag MÅSTE bli bättre på tyska!!! The basics....gud det var pinsamt...Kom fram en farbror och ville veta vart man kunde fiska (fattade först för att ville äta men det fick vi rett ut sen att det var fiska han ville haha) Jag kunde inte förklara vissa ord med tyskan så jag tog de engelska men så fort jag gjorde det sa han ''ingen engelska, det kan jag inte''. Vet inte hur det gick eller vad vi riktigt kom fram till sen haha! Gud nej, det var bara pinsamt.
 
Kommentarer
Postat av: jennifer

häftiga bilder.Gillar hur håret fångas så bra på bilderna!

Svar: Tack! Det gillar jag med! :) Bästa Alma som fotat :)
Malin Bengtsson

2012-09-04 @ 20:45:13
URL: http://jenniifersjo.blogg.se
Postat av: zebastian

nais!

Svar: :D
Malin Bengtsson

2012-09-04 @ 22:05:03
Postat av: Emmie

Svar: Tack! Ja visst är det?! Här får du en länk! Det kostade typ 500 kr med frakt och det var äkta silver! :) http://www.etsy.com/listing/77265971/deathly-hallows-necklace-spinning-circle?ref=sr_gallery_8&ga_search_query=deathly+hallows+necklace&ga_search_type=all&ga_facet=deathly+hallows+necklace&ga_view_type=gallery

Svar: Tack!!! :D
Malin Bengtsson

2012-09-04 @ 22:28:13
URL: http://emmieelsie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!