www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Riddagbok

Hejhej! Idag kom jag hem tidigt från praktiken för att hon skulle iväg till tandläkaren o lite annat. Mamma hämtade mig vid halv 12 och när jag kom hem gick jag ut till Ivory. Jag red upp till paddocken och red lite med bommar innnan jag tillsist satte upp ett hinder och avslutade med att hoppa oxer!
Vet inte hur högt det kan ha varit med hon gjorde det jättebra :-) Tänkte komma iväg på lite clear rounder nu i år så nu är det hög tid att träna!

Praktik

Hejhej! Då var det dags för praktikperiod nummer 2! Denna gången befinner jag mig på ett ställe som heter Ursprungskällan och det ligger utanför Ullared mot Okome. Där bor Katrin som driver detta företaget där hon har cirka 6-7 appalosahästar som hon rider och tränar western med. Hon åker omkring och för föreläsningar och håller i klinicks.
 
Jag kom hit klockan 9 imorse och började med att gå med henne när hon visade mig vart de olika sakerna fanns i både stalelt och inomhus. Vi mockade och gjorde klart i stallet innan vi gick och åt frukost. Därefter fixade vi lite med hästarnas lunch och sedan red vi! Så sjukt kul! Jag fick låna hennes störta häst (både till höjden och storleken, hon var gravid). Vi red i paddocken och hon visade mig hur hon rider och tränar. Vilken cool stil western är! Och sadeln var som att sitta i himmlen ♥ Vi red när det regnade som mest men det gjorde inte mig någonting. På eftermiddagen satt hon med kontornjobb samt åkte och handlade så då puttsade jag lite grejer samt städade i sadelkammaren. När hon kom tillbaka tränade hon unghingsten och sedan pysslade vi om ettåringen.
 
Med andra ord är den här praktikplatsen ett underbart ställe! Känner på mig att dessa fem veckorna som jag ska bo här kommer gå fortare än vinden!
 

Mer bilder från GHS

Kollade på Young rider-finalen, GP-ponnyn och världsfinalen i FEI dressyr. Kände mig omringad av gubbar med objektiv större än mina lår typ, haha! :-)