www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Busstur med guidning

Hejhej! Igår var det ingen vanlig skoldag för min turismklass. Vi flera veckor har vi ägnat hela tisdagarna till att planera inför en bussresa med pensionärer där vi skulle agera reseledare/guider och guida längsvägen ner till Halmstad. Jag personligen var skitnervös inför denna dagen. Kändes inte som om jag var färdig med det jag skulle säga, med det visade sig gå väldigt bra ändå!
 
På morgonen stod vi och bredde mackor för glatta livet, kokade kaffe och packade ner egenbakade muffins. När vi hämtat upp alla pernionärer (+ farmor) så styrde vi kosan mot Falkenberg för lite guidning där och sen vidare mot Halmstads centrum för guidning. Vi lunchade på Magasin Slottsmöllan som var ett väldigt mysigt ställe! Efter det var det dags för dagens huvudmål - Mjellby konstmuseum. Vädret blev bara bättre och bättre och avslutades med 15°, klarblå himmel och sol! Allting var toppen! Nästan så man gick och väntade på att någonting skulle gå fel, haha.
 
Vi hade tävlingar och utvärderingar som dom uppskattade! Alla var glada hela tiden så man hade rätt ont i smile-banden när man kom hem :-)
 
Jag tycker vi gjorde denna resan väldigt bra för att vara första gången! Älskar att vi funkar så jädra bra i vår turismklass!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!