www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

London's calling

Hejhej! Idag var det en lugn dag i skolan där vi bestämde vart vår examensresa kommer gå! Guess where? LONDON! Hela turismklassen var enig och vi började redan peppa inför avresedagen som är den 31 mars! Okej helt klart är det inte än, alla högsta höns måste ju godkänna det men, ändå! Så glad! :D
 
Följde med syrran till ridskolan i eftermiddags också. Senast jag var med red hon ju Amanda så jag följde mest med för att kolla hur Flashy var bland andra och i paddock (som hon sas inte tycka om).

Bexells talande stenar

Hejhej! Idag stod det utflykt på turismschemat! vi tog skolans minibuss och åkte ut i skogen för att kolla på Bexells talande stenar. Vad var faktiskt lite småhäftigt :-) Väldigt svårt att förstå vad det stod på vissa för det var skrivet på gamelsvenska...Vi hade lunch med oss som vi åt innan vi fortsatte att leta stenar och tillslut åka tillbaka till skolan. När ''Take on me'' låten kom på i radion satt läraren och höll för öronat, undrar varför...haha.
 
Sista lektionen var idrott och idag var det dags för BIP-test. J-Ä-V-L-A-R vad jobbigt! Aldrig gjort det förut så visste väl inte riktigt vad jag hade framför mig, men det fick jag snart inse. Jag klarade mig längst bland tjejerna och landade på 6,6 - nästa gång siktar jag på 7,5 åtminstone! :-)
 
Efter en välförtjänt dusch på skolan gick jag ner för att ha 2 timmars teorilektion. Haha, snacka om att jag var trött när jag bara satt där och lyssnade...Next up: SOVA!

Halmkörning

Hejhej! Idag slutade jag tidigt så jag fick hjälpa till vid halmkörningen i eftermiddags. Så jäkla varmt! Kunde bara åka med tre lass innan jag fick gå in och dusha av mig allt 'bös' och köra iväg på kåstämma med scouterna. Syrran följde med också :-) Jag fortsätter att hjälpa till som ledare i år, och nu får vi en extra grupp till, det kommer nog bli kul.
 
Imorgon blir det en liten utflykt med turism-klassen! :-)