www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Teatime - fredag 2 augusti

Vi vaknade upp till solen och linne och kortbyxor var ett faktum. Redan vid 8-tiden när vi bar tält och packning till bussarna blev vi svettiga. Så fort vi packat in oss i bussarna började det regna...Vi åkte buss i två timmar och fördrev tiden med filmen ''dumma mig'' innan vi tillslut kom fram till Thorpe Park! Vi slog på stort och åkte den värsta först, Stealth! Jag köpte kortet som dom tar när man åker och där ser man hur jag skriver för livet! Efter den åkte jag tre till innan vi skulle gå tillbaka till bussarna. Harry Potter 4 startades och 4 timmar senare stannade bussen för att vi skulle köpa mat på Tesco. Det blixtrade och åskade från alla håll och kanter när vi stod på parkeringen och åt en kvällsmacka och efter några minuter bara så öppnade himmlen sig. Vi bad att det skulle sluta regna så vi slapp sätta upp tälten i detta väder!
 
Infarten ner till campingen var lite klurig att hitta så bussarna fick vända och hålla på ganska många gånger. Tillslut kom Herr Polis med sitt blåa ljus! För dom som inte satt med bälte på, eller inte satt ner ö.h.t. blev det en kort panik innan vi märkte att polisen bara kommit för att hålla trafiken borta när bussarna skulle vända.
 
Väl framme hade det slutat regna och några från scoutcampingen var fortfaranade vakna för att skuttsa upp våra störta väskor upp till lägerplatsen. Vi hade ju turen att få platsen längst in...jäklar vilken väg det var dit! Tälten åkte snabbt upp och vi somnade snabbt efter en dag på nöjesfältet.
 
Varje kväll skrev jag ner vad vi gjort under dagen och i dessa inlägg har jag bara skrivit av ur boken. Bilderna är tagna med min mobil som jag hade med som resekamera. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!