www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Teatime - måndag 5 augusti

Regn, regn och åter regn. Så började dagen idag.Vi åt frukost inne i diskhuset i skydd mot regnet innan vi packade väskorna och gick ner till bussarna. Idag var det återigen dags för ett nöjesfält, denna gången ''Alton Towers'' som bara låg 20min ifrån campingen. Vi började med att stå i kö till den nyöppnade ''Smiler'' i 1 timme och 15min. Man blev helt snurrig i bollen av alla TV-skärmar med bliknade figurer och musiken som gick om och om igen. Det ska tydligen vara den bana i Världen som har mest loopar och skruvar,inte konstigt att jag var snurrig hela dagen efter detta åk!
 
Efter den gick vi till Oblivion. Det var namnet på vår buss så jag kände att den var ett måste att åka. Alton Towers hade en regel att de inte fick bygga högre än trädtopparna, så Oblivions konstruktion var enkel: Den gick upp till trädtopparna och sen i 87 graders vinkel rätt ner i ett hål i marken! Helt GALET! Där snackar vi skräckblandad förtjusning!!
 
En annan favorit var Air (sista bilden) Där åkte man med huvudet före. I loopar, skruvar och nerförsbackar var det en fruktansvärt häftig känsla!
 
Även fast regnet hängde i luften hela dagen med att åka häftiga berg-och-dalbanor! Nu kryper vi ner och sover sista natten här på Consall scout camp.
 
Varje kväll skrev jag ner vad vi gjort under dagen och i dessa inlägg har jag bara skrivit av ur boken. Bilderna är tagna med min mobil som jag hade med som resekamera.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!