www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Teatime - torsdag 1 augusti

Vi steg upp vid halv 7, åt frukost, packade ner tälten och åkte iväg med bussarna vid 8-tiden. Under den tredje Harry Potter filmen var det många som passade på att sova. Vi gjorde ett stopp i Holland och åt lunch innan vi fortsatte genom Belgien och ner till Frankrike och slutligen Calais! Där satt vi sänt i en timme och väntade i den hysteriska värmen på färjan som skulle ta oss till Dover, England. Klockan 18 var vi ombord och då gick vi direkt till restaurangen och åt Fish & Chips. Det tog 1½ timme så vi gick runt och kollade på färjan i väntan på att komma närmre Dover. Efter att ha letat upp den bästa platsen att stå på såg vi dom, Dovers vita klippor! Så jäkla häftiga! Det bästa av allt var att vi lyssnade och sjöng bitar av ''Dover-Calais''-sången som dom sjöng i melodifestivalen, hehe :-)
 
Väl iland tog vi oss igenom vänstertrafiken till affären Tesco och handlande inför morgondagen. Vägen till campingplatsen var jättesmal och krokig. När vi kom fram och såg utsikten var den långa och varma dagen mycket väl värd sin möda, så vackert!! Vi sov uppe på de vita klipporna! När tälten var uppsatta (ännu en gång med publik) bytte vi om och gick ner för slänten och badade. Svinkallt men skönt och häftig känsla! Där låg man bredvid de vita klipporna i Dover och kollade på Frankrike. På kvällen låg och och Louise utanför tältet, åt godis, mammas chokladbollar och pratade stunt. :-)
 
Varje kväll skrev jag ner vad vi gjort under dagen och i dessa inlägg har jag bara skrivit av ur boken. Bilderna är tagna med min mobil som jag hade med som resekamera. 
 
Kommentarer
Postat av: Alma Bengtsson

JAG ÄR SÅ AVIS VI MÅSTE ÅKA DIT NÅN GÅNG!!!

2013-08-13 @ 20:44:51
URL: http://photoab.blogg.se/
Postat av: Frida

älskar bilden på molnen!!

Svar: Tack så mycket Frida!
Malin Bengtsson

2013-08-16 @ 17:41:35
URL: http://wecountingstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!