www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Teatime - torsdag 8 augusti

 Idag stod det ''London på egen hand'' på shemat. Vi började dagen med att åka till Camden market som var en sjukt stor marknad! Vi hann inte se mycket av marknaden fastän vi var där hela förmiddagen. Jag köpte mangote och två smaker av fudge :-) Till lunch provade jag baguette med anka, det var gott. På eftermiddagen fortsatte jag, Louise och Olof vårt turistande och åkte först till Baden Powels shop innan vi gick till Harrods och tillsist tog tunnelbanan till Towerbridge! Vi hann även med ett stopp på Kings Cross station och såg perongen 9¾ !
 
Klockan 6 mötte vi upp de övriga från Varberg och gick och letade efter en pub att äta på. Vi hittade en i närheten av Piccadilly circus och jag åt ''hot pie of the day'' som är en typisk engelsk rätt. Riktigt god!
 
Ikväll är det väldigt ömma och trötta fötter som kryper ner i sovsäcken. Sista natten i England inatt, imorgon bär det av hemåt!
 
Varje kväll skrev jag ner vad vi gjort under dagen och i dessa inlägg har jag bara skrivit av ur boken. Bilderna är tagna med min mobil som jag hade med som resekamera.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!