www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Sunny

Hejhej! Jag kan börja med att skriva om gårdagen som inte blev alls som jag hade planerat. Jag hade 1 timmes svenska klockan 8 och sen skulle jag bara få instuderingsfrågor på serveringen, mamma skulle hämtat mig och jag skulle åkt hem och ridit över dagen. Men man fick inte åka hem utan var tvungen att sitta de sex timmar som serveringslektionen är. Den andra halvan av klasen serverade på Rextaurang Peder. Hastigt och lustigt blev jag inkallad till disken så där stod jag sen fram till kvart i 2! Det är faktiskt inte så tråkigt som det låter, att langa in diskback efter diskback :-) Man står där och sjunger för sig själv. Jag åkte hem vid 4 och red med syrran. Har saknat Ivory ♥ Mamma skuttsade in mig vid 7 igen.
 
Idag var idrotten inställd så vi fick lite tid till att sista-minuten-plugga till samhällsprovet om Brott & straff. Har inte en aning om hur det kan ha gått. Svarade på alla frågor utom en :-)
 
Var ute och fotade ovanstående bilder innan i det mysiga solen. Ett tecken på att man har gått genom rätt tunnel är att man ser hästbajs på gatan, haha ♥ Tänkte fotat träden för i morse var de alldeles frostiga och isvita! Men solen tinade bort det innan jag hann cykla hem. Frida och Julia cyklade iväg till fotbollsträning och kvar ligger jag och myser med Torsten.

Första dagen

Hejhej! Det blev en mjukstart i skolan idag! Slutade 11:20 ♥ Åkte hem och sen åkte jag in och handlade med mamma innan hon släppte av mig vid huset. Gjorde mig hemmastadd, gick en promenad och gosade med Torsten (katten) undertiden jag väntade på Frida och Julia :-) När de väl kom så tog vi och cyklade till Hajen och köpte lite mat och sen hem igen. Att Frida cyklade sönder sin cykel och jag och Julia cyklade dubbelvikta för allt skratt behöver vi ju inte nämna....Vi hade i alla fall tur med katten!

Frågor på det?

Hejhej! Då har vardagen hunnit ifatt och det är återigen dags för skola imorgon...Men jag är ändå inte helt hängläppad för det ska bli spännande att bo i huset! :-) Nu när jag flyttar från pållen i en vecka kommer det kanske inte finnas så mycket att skriva om (eller så finns det massor, men i alla fall), så jag tänkte kanske ta bloggens andra frågestund nu, om det skulle passa herrskapet?
 
Såå, passa på att fråga om vad som helst nu! Julia, Frida eller Sofia ställer säkert upp och svarar på en del frågor om du vill det också :-) (Eller så får dom inga, heheh)
 
Frågor på det?