www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Onsdag & torsdag

Hejhej! Igår hade mamma och pappa tagit ledigt både på morgonen och på kvällen så det blev en familjedag. Vi lämnade först syrran på ridskolan för hon läser till Grönt kort. Sen körde vi andra till Gekås och var där nästan hela dagen. Broshan och pappa var i någon Vildmarksbutik och jag och mamma höll till inne i det gula huset och träffade på Ola-Conny :-) 
 
vid fyratiden körde jag till Tvååker, hämtade syrran och sen vidare till Klitterbadet i Falkenberg! Klarade mig igenom rödljus och stoppskyltar utan kärringastopp hehe :-) Vi badade till 8 och sen körde vi hem och åt pizza ♥
 
Idag åkte jag till Louice vid 10 tiden! Det var alldeles för längesedan jag var där, men när man väl kom dit var allt som om jag hade varit där igår. Det är så härligt att man känner sig välkomen överallt, fastän man inte varit där på år och dar, bokstavligt. Hursom så fick jag ett kärt återseende, inte bara hos min kompis utan deras förra häst Gandur är tillbaka igen! Jag och Louice's mamma skojade alltid om att jag var skötare på honom förr ;-) Det var så underbart att få rida honom igen och inte minst att få tölta! Jag tror mamma och pappa är trötta på att höra det men min nästa häst är en islandshäst. No comments.
Gandur och Louice efter en skojtävling 2009.
Kommentarer
Postat av: Moa

Klart att du ska skaffa dig en islänning Malin! ;)

Svar: Det har jag haft i tankarna läääänge så det kommer (SKA) bli av någongång i framtiden :)
Malin Bengtsson

2013-03-06 @ 20:28:54
URL: http://lovenattur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!