www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Scoutläger 1

Mitt första stora scoutläger var sommaren 2007 och hette Jiingijamborii. Det ägde rum nere i Rinkaby och ca 20´000 scouter var samlade. Det var helt galet roligt och stort! Vi bodde i tält och lagade vår mat på stormkök eller ''ugnar'' som vi så fint hade i köket, haha. Igår när jag städade hittade jag lägerboken där shemat fanns. Vi gjorde mycket samarbetslekar minns jag, och gick promenader i sinnernas tecken. Efter stationen ''synen'' så var en i gruppen tvungen att ha ögonbildel bara för att se hur det är att vara blind tex. Den sista kvällen var kungen där och gjorde raketen. Det är en känsla jag fortfarande känner när jag pratar om detta läger. Känslan när kungen räknar ner för raketen och 20´000 scouter stampar i marken. Det var stort!!
 
Lägersången för lägret kan jag än idag utantill.
Jag får gåshud bara jag lyssnar på den...Kan bara tacka mamma och pappa för att dom släppte iväg lilla 12-åriga mig på det här stora lägret! ♥ Det är svårt att förklara hur jädra grymt det var att åka dit men jag hoppas du har fått ett litet hum om det :-)
 
Bilderna är fotade med en engångskamera och inscannade till datorn.
Kommentarer
Postat av: Natalie

Åh, vilka minnen du väckte med detta inlägget. Hade nästan glömt av det lägret men oj, nu känns det som det var igår som vi var där. Har du inga mer bilder därifrån? :)
Kram

2013-02-18 @ 10:56:34
URL: http://nattstad.se/nataliem
Postat av: Alma

Åh va cooolt!!!

Svar: ELLERHURRRR! därför är man scput ;)
Malin Bengtsson

2013-02-18 @ 16:20:02
URL: http://photoab.blogg.se/
Postat av: Alma

Sv hinner ju inte :/

2013-02-20 @ 09:34:40
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!