www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ivory Buck

Hejhej! I förmiddags höll jag och syrran på att borsta och göra hästarna fina inför lite fotografering! Tanken var att bara fota Flashy för det är kul att se om ett år eller nått om hon har förändrats. Men vi kunde såklart inte bara fixa och greja med en häst så det slutade med att vi lade två timmar på att fixa och fota alla tre hästar :-)

DM i Showmanship

Hejhej! Idag åkte jag och min syster med Almas pappa ner till Munkagårds gymnasiet där det var Showmanship- och exteriörtävling på kalvar. Det har alltid varit fint väder på denna tävlingen men idag var det slut med det! Första klassen hade knappt börjat innan himmlen öppnade seig och allt fick avbrytas. De röjde ut maskinhallen så resten av tävlingarna hölls där. Både Alma och Sandra fick varsin förstaplacering! Så duktiga! :-)
 
Jag har mer bilder som kommer upp någon annan gång. :-)

Kompisbilder

Hejhej! Här är tre av dagens knippe med bilder. Efter de få regndroppar som kom på kvällen så blev det en sådan fin solnedgång att det hade varit synd att missa. Syrran och hennes kompis fick agera modeller bland alla knott, Fler bilder kommer upp någon annan gång! :-)