www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Flash in the sky / Flashy

Hejhej! Idag har det hänt något väldigt roligt här hos oss. Vi ska få hem en ny häst! Min syster brukar ju rida Amanda på ridskolan men nu är Amanda 25 år så är dom lektionerna för jobbiga. Dessutom har syrran börjat växa så snart skulle hon ändå vara för lång för henne.
 
Det vi snart har hemma i hagen är en skimmel-häst. (Syrran bryter trenden med svart häst m. stjärn, hehe) Ett sto på 12 år som är en blandning mellan Arabiskt fullblod och Welshponny! Intressant blandning tycker jag. Än så länge vet vi ju inte riktigt hur hon är i sättet men när vi provred henne och hon skulle testa syrran gjorde hon exakt samma trixs som Amanda gör. Dom är så galet lika så det är skrattretande. Om man drar ut Amandas ben lite och målar henne till skimmel får man Flashy.
 
I skrivande stund är de påväg hem från Göteborg med Flashy i transporten. De kommer nog hem vid halv 4 tiden så jag ska ut och fixa med hagarna nu. Spännande! Här är två mobilbilder jag har på henne än så länge. Det lär ju komma upp fler bilder så småningom :-)
 
Kommentarer
Postat av: charmigadjuralskaren.blogg.se

åh vilken söt pålle !! :)

Svar: Ja visst är hon!
Malin Bengtsson

2013-06-27 @ 15:44:18
URL: http://charmigadjuralskaren.blogg.se/
Postat av: Klara

Dom två bilderna i mitten är långt ifrån fula alltså...

Svar: Vilka två bilder menar du? Dom i inlägget? :)
Malin Bengtsson

2013-06-29 @ 11:29:25
URL: http://www.klaramarklunds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!