www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Teorilektion

Hejhej! Idag har det hänt lite av varje kan man la säga. Det började tidigt med tyska. Sista tyskalektionen med världens bästa tyskakompanjon Hanna spenderades med Alfapet på tyska....så ovärt att gå upp 06:00 för men men.
 
Vid kvart över 10 befann sig klassen nere vid fästningen för kubbspel i solen med musik. Det var härligt ♥ Favorit-eneglskaläraren som varit mammaledig detta läsåret kom förbi med sina två små barn så jag lekte prinsessa/drake/prins-lek också haha. Vi avslutade dagen runt 12 och då gick vi en sväng på stan innan vi tog bussen och kom hem 1 :-)
 
Solade samtidigt som jag bläddrade igenom massa sidor i körkortsboken för att senare åka in o ha teorilektion för första gången! Jag är med på de sista lektionerna av den kursen och sen får jag gå de sista i en annan kurs i höst. Allt jag vill just nu är att ha körkort så detta året får gärna gå fort! När den var slut vid 7 ikväll hämtade mamma mig så körde jag hem och åt glass samtidigt. Det var tur ingen körskolelärare såg mig, haha.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!