www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Veckans riddagböcker

Hejhej! Ja i veckan hade jag ju som sagt Ivory uppe på min praktikplats utanför Ullared. Katrin rider med westerntema och tränar efter indianernas häst-principer. Hon och hennes hästar är jätteduktiga på det de gör! Jag fick prova några av hennes hästar och det var magiskt hur lätt man kunde rida dom. :-)
 
Måndag.
Dagen då jag kom med Ivory.
Denna dagen släppte jag bara Ivory i hennes rundcorall så hon fick kolla läget och bara sträcka lite på dig. Inget speciellt :-)
 
Tisdag.
På kvällen hade hon ridlektion som jag fick lov att vara med på. Jag kunde såklart inte göra alla saker som dom gjorde så som jogga, rolebacks o allt vad det hette men det var träning för mig bara att vara med bland andra hästar med Ivory.
 
Onsdag.
Idag fick jag låna en av hennes mindre westernsadlar till Ivory. Vi red i paddocken och även då var det nyttig träning för Ivory. Det görde en grävmaskin bredvid hela tiden så jag arbetade mest med att hon skulle fokusera mer på ridningen än på den och innan vi slutade kunde jag galoppera LUGNT i HÖGER galopp förbi den!
 
Det var väldigt ovant att ha westernsadel på Ivory men hon gjorde inga konstiga miner åt den i alla fall :-)
 
Torsdag.
Sista dagen. Vi tog en långrunda vid lunch och jag fick låna sadeln även idag. Vi red i två timmar och slutade på 1,5 mil! Inte konstigt att Ivory tog shettis-steg den sista biten, hehe :-)
Här är lite äldre bilder från de första praktikveckorna. Vi åkte och hälsade på hennes tvååringa hingst på hingstbetet och gisade lite med dom andra. Hennes är den bruna med vit rumpa :-)
Kommentarer
Postat av: Alma

De två sista bilderna var ju jättemysiga!

Svar: Ellerhur! Gillar dom jättemycket! :-)
Malin Bengtsson

2013-06-02 @ 15:01:10
URL: http://photoab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!