www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Att göra bort sig

Hejhej! ツ
Idag var verkligen inte min dag. Den började bra, men efter svenskan har vi servering och jag tänkte plugga till serveringsprovet som vi hade senare på dagen och till samhällsprovet som vi ska ha imorgon. Men som vanligt blir det inte som jag har planerat. Vi är indelade i två grupper i klassen, A och B. Jag är i A-gruppen och det var B som skulle servera. Men av olika anledningar (vet inte exakt vad egentligen) så blev de några man mindre och det hade inte gjort någonting för det skulle ändå inte komma så mycket gäster. Men hon ville ändå ha in en till och jag tänkte - jag har hoppat in och hjälpt en gång så nu är det någon annans tur. Men nej. Envisaste klassen ever och jag som inte kan låta någon bli onöjd bröt tystnaden och erbjöd mig hjälpa till MOT att jag gjorde något litet. För jag ska ju egentligen inte servera.
 
Jag fick två bord och totalt 6 gäster så det var inte så mycket. Det jobbiga kommer nu. Jag är okoncentrerad och skriver in fel beställning så en av gästerna får fel mat. Fixar sig efter en stund och lite prat med läraren. Jag ska duka undan 2-bordet från varmrättstallrikarna och tror jag är bättre än jag är. Jag tänkte ta med alla tallrikar, assettalltikarna + smöret + de stora varmrättstallrikarna. Tappar två bestick på bordet och ner på golvet...KABAM - utstirrad. En av de två gästerna ber om att få kaffe så jag går ut och skriver in på kvittot att hon vill det men glömmer av att be Praew i baren om kaffe. När de senare vill betala kommer jag på att jag inte serverat henne något kaffe. Tacka gudarna att hon var på bra humör och sa ''det gör inget, var inte så sugen på kaffe i alla fall''.
 
Nej, det var inte alls roligt att hjälpa till i serveringen idag. Jag stod med Praew i baren titt som tätt och ville bara lipa. Jag har mycket krav på mig själv att, vafan - du skulle klarat att böra ut det där utan att tappa något! eller - Hur kunde du höra fel på EN meny när du har gjort rätt på 20 andra?! Alla gör fel någongång och jag går serveringskursen för att lära mig.
Bara fortsätt le.
 
Kommentarer
Postat av: Sofia

Äh! Du va säkert grym! De andra va ju taskiga som inte ställde upp :/
Det gör ingenting och du kommer göra det såååå mycket bättre nästa gång i alla fall!
Keep smiling ja! Cya 2morrow bästis, tänk inte mer på detta nu! ;) puss!

2013-03-20 @ 20:19:34
URL: http://sofisen.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!