www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Leverans från Thailand!

Hejhej! Igår var vi uppe hos farmor och farfar och firade farbror Andreas som fyllt 31 år! Grattis grattis :-) Farmor och farfar hade köpt med sig en present till alla på kalaset och bilderna ovan är på det jag fick! Jag smsade dom och frågade om dom ville kolla efter ett par vita converse men då hade dom redan köpt bikinisen så jag fick båda två :-) Båda två är så perfekta! Skorna passar PERFEKT och likaså bikinin. ♥
 
Min present till Anderas visste jag sedan förra året. Jag såg ett barnprogram när jag passade barnen och tänkte direkt att jag måsta göra det till Anderas!
Japp, jag bakade en tårta! Fast inte vilken tårta som helst...en ballongtårta! Tanken var att han skulle skära av den och då skulle ballongen sprängas, men nu blev det inte riktigt så, haha...Ballongen hade krypt så den var för uttöjd för att sprängas med det såg ändå roligt ut och alla fick sig ett gott skratt när kniven åkte upp och ner och hans reaktion var ''Men vad är nu detta....är det en ballong?'' Heheh...Får be till gudarna att han hinner glömma detta tills jag fyller år ;-)
Kommentarer
Postat av: amel

Hej! Jättefin blogg :) KOlla gärna in min som handlar om kändisar, mode, musik, vardag och mycket mer!

2013-03-27 @ 16:56:18
URL: http://fashionamel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!