www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Smart på en historialektion...?

Hejhej! Idag var det den sista skoldagen för denna veckan! Imorgon får du reda på varför :-) Vi skrev Samhällsprovet om privatekonomi som jag hoppas gick bra! Det kändes hyffsat i alla fall. Efter det var det frivillig historia (vi ska ha prov nästa vecka) så jag och Sofia satt hela lektionen och försökte verka smarta när vi svarade på frågorna. Vet inte hur mycket smarthet som hamnade i skallarna egentligen haha...Historia går verkligen inte in!
 
Jag skulle sovit hos Sofia i natt för att smidigt hoppa på bussen till Göteborg imorgon men läraren hade tydligen ändrat sig så vi måste åka till skolan först...
 
När jag kom hem gick jag ut till Ivory och lekte lite på gården. Syrran var ju iväg på ridskolan ikväll med gamla damen. Mamma har hämtat hem det nya St. Hippolyt fodret idag också! Så ikväll blir dom nog glada för provpåsarna var uppskattade! :-)
 
På gården gjorde jag mycket flytta-för-tryck-lekar och jag tror det föll lite pusselbitar på plats idag!! Man såg på henne hur hon verkligen tänkte och ville göra rätt, och det gjorde hon! Jag höll ett spö (cirkus 60cm) på mitten och la knytnäven mitt på magen, så spöet låt mellan fram och bakbenen. När jag tryckte lite lätt flyttade hon sig bortåt med både fram och bak samtidigt!! :D Stort framsteg!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!