www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Femte praktikveckan

Hejhej! Här är några blandade mobilbilder från denna sista praktikvecka. Denna veckan hade jag med Ivory och jisses med hästsysslor jag har gjort! Så himla roligt!! Kolla in galoppsträckan på den tredje sista bilden, man såg inte slutet! Härligt var bara förnamnet ♥ Det har varit väldigt fint väder så jag är jätteröd i ansiktet nu, haha. Det har blåst så skönt så man har inte märkt att solen har tagit något. Sista bilden är på fölet Chilali som första veckorna sprang iväg när jag kom in i hagen. Idag när jag gick min ''hejdå-runda'' kom hon gåendes över halva hagen för att gosa ♥
 
Ivory har verkligen varit ''det svarta fåret'' i gänget. Liten och kolsvart som ingen missade :-) Hon har skött sig så jädra bra! Jag trodde hon skulle vara stirrig på ett nytt ställe med massa hästar och traktorer som körde fram o tillbaka men redan andra dagen låg hon ner i samma hage som Happy! :-) Fick massa kommentarer om hur fin och trevlig hon var. Det värmer så in i bomben! Med tanke på hur hon var när jag köpte henne och all den tid och arbete jag lagt ner på henne. ♥  Jag har ridit henne varje dag så riddagbok kommer upp senare! :-)

Tisdag

Hejhej! Idag har det hänt roliga saker! Det har varit ett underbart väder idag så jag har varit i rabatterna och rensat ogräs och gjort det fint runt både Bed & Breakfast:et och hennes hus. Vid lunch så komdet två killar hit som skulle fotografera rummet och omgivningen till Katrins nya hemsida. Jag fick hjälpa till att bära fram bord och stolar och fick även stå lite framför kameran, vilket inte uppskattades från min sida, haha. Jag trivs inte alls framför och absolut inte när det var (oupps hoppas inte dom läser detta) två söta killar runt min ålder. Jag tyckte mig känna igen den ena av dom men kunde inte sätta fingret på vart jag sett honom. När de åkt frågade jag Kartin och då var det Nicholai från Ponnyakuten! :-) Där ser man vilken koll jag har på hästmänniskor hehe. Kul var det i alla fall.
 
Ikväll har det vädret haft svårt att bestämma sig då det ena sekunden varit varmt och soligt för att sedan spöregna och sen klarna upp igen. Idag kom det några tjejr hit för att rida lektion för Katrin och jag fick vara med på ett litet hörn med Ivory. Hon skötte sig bra fastän de fällde öronen och så mot henne. :-)
 
Här är några bilder från i måndags när jag kom hit med Ivory.
Igår släppte vi ihop Ivory med Happy, den bruna på sista bilden och det var hur lugnt som helst.

Final countdown

Hejhej! Idag har det hänt mycket nytt, inte minst för Ivory! Idag tog jag med henne upp till Ursprungskällan där jag praktiserar. Hon har gått i hagen bredvid Happy och imorgon ska vi se om det går att släppa ihop dom :-)
Nu i eftermiddags red jag ivög en sväng med Ivory så hon fick se sig om lite. Hon har varit väldigt lugn trotts att hon kommit till nytt ställe med 8 hästar, varav en är hingst. Fina Ivory ♥ Vi red en runda som jag ridit ihop med en annan tjej. Det var grusvägar genom gamla fina grårdar, skogsvägar genom bokskog och förbi naturreservat så jag kan inte klaga på miljön här är! Det är så fint överallt.