www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Update

Hejhej! Här kommer tre bilder från praktiken. Den bruna är hennes hingst Leon. Så stilig! Jag har haft full rulle sedan i lördags,  därför har det blivit lite dåligt med uppdateringen här. Detta inlägget kan bli rätt så långt...
 
Jag åkte till min kompis på lördagskvällen och kollade TV med hennes mamma och sambo iväntan på att hon skulle komma hem från student-jippot. Dagen efter gick vi upp kvart i 6 och hade då sovit ca 5 timmar....Vi åkte med hästen upp till Säve där det var uttagning till Lag SM för islandshästar! :-) Var där hela dagen och fotade deras duktiga lag! Kvart i 7 på kvällen var alla tävlingar slut och vi åkte hem. Jag var hemma vid 10 tiden. Då var det bara att packa väskan för en vecka på praktiken och åka upp och sova där. Somnade vid halv 12, helt slut.
 
På måndagsmorgonen ringde klockan kvart i 7 och jag var och såg sådär lagom trött och sliten ut. Fick städa o röja i stallet hela dagen samt måla en ''bro''. På eftermiddagen red jag med en tjej ut en sväng. :-)
 
På kvällen tänkte jag krypa ner overkligt tidigt (halv 8) och av ren vana gick jag in på Facebook och läste att vi skulle ha nationellt prov i engelska idag! Det var bara att ringa hem, packa ner allt i väskan igen och köra hemåt. Vad skulle vi gjort utan Facebook, hehe.
 
Det var hör- och läsförståelse på provet...inte bra för en trött Malin. Ögonen sved på läsförståelsen och jag hade svårt att höra, skriva och hänga med på hörförståelsen så det får gå som det går...IKVÄLL ska jag i alla fall lägga mig tidigt! Har suttit med bilderna från söndagens tävling nu och det blev några bra :-)
Kommentarer
Postat av: emma

fina hästar :)

Svar: Ja visst är dom :-)
Malin Bengtsson

2013-05-16 @ 10:08:51
URL: http://trec.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!