www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Språk

Jag tycker det är roligt att kunna olika språk men jag är värdelös på att lära mig dom. Tyska har jag läst sedan 6an och nu sosta året läser jag steg 5 själv utn någon klass. Sjukt svårt men jag ska klara det! Thailändska började jag lite smått med i 8an-9an då vi fick en thailändska till klassen. Och englska, tja det kommer ju nästan naturligt för alla ungdomar nu förtiden :) Om jag fick välja ytterligare ett språk att lära mig skulle det nog vara spanska :-)
 

Bloggare för varje unge

UNICEF/Georgina Cranston

Hejhej! Jag gick nyligen med och blev ''Bloggare för varje unge.'' Sidan är av UNICEF som stödjer och hjälper barn runt om i världen som har det svårt. Som bloggare hjälper vi till att sprida deras budskap och nå ut till fler med deras viktiga information. Listan över Bloggare för varje unge kan bli längre! Fyll i din blogg du också, HÄR
 
Allt stort börjar med något litet!

Stormen Simone

Hejhej! Igår var det ju den omtalade stormen Simone här. Skulle vi klara oss med livet i behåll? Det lät, från alla sociala medier, som att alla skulle dö i stormen. Vi blev av med strömmen två gånger och avbrotten varade i snitt 2 minuter och sen var det över. Imorse vid kvart över 5-tiden var det lugnt igen och man kunde skymta lite träd i skogen som vält samt massa grenar och skit på vägen. Men det var ganska mysigt att ha huset fullt med ljus och elda i vedspisen :-) 
 
Idag har jag som sagt jobbat 6-15. Sen har jag haft scouterna mellan 18-19:30 och nu är jag här efter att ha varit uppe och ätit thaimat hos farmor och farfar.
Idag på scouterna hade vi tobak-tema så killarna fick måla lite affischer som skulle varar varför man inte ska röka.