www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Ny plånka

Ja även jag föll för den stora plånboken tillslut. Har varit emot den sedan den kom/blev populär för jag har tyckt att den verkar så oerhört otypmlig och jag har klarat mig bra på min ''vanliga''. Men idag när jag skulle iväg så märkte jag att jag har två/tre kort i varje kortfodral så när jag ändå skulle upp till Gekås med Praew köpte jag mig en större. :-)
 
 
Annars idag då?
Jo jag har kört en lektion för körskolan för första gången! Var faktiskt lite nervös i början men jag har fått grymma läraren så det gick hur bra som helst! (om man får vara lite självgod) Började vid industiområdet men efter ett halvt varv fick jag kommentaren ''vi sticker härifrån, du är alldelles för bra för att bara köra runt här i cirklar''. Nice! Hade dubbellektion så vi körde massa i stan, gjorde dragläge i ner- och uppförsbacke, parkerade lite, krypkörde samt backade runt gatuhörn.
 
 
Har satt som mål att jag vill ha körkortet innan nyår och det vet han om. Vi kom sjukt långt på bara denna lektionen! Han tyckte jag körde så bra så ''jag är inte bra för körskolan för jag kommer inte behöva belata så många lektioner'' haha. Så himla skön lärare. Satt och skrattade och pratade hela tiden så de 120min vi körde kändes som 30.
 
 
Jag har även hunnit med att säga hej då till en kompis som åker till Nya Zeeland om 4 dagar för att vara där i ett år! Satt och pratade massa innan hon skuttsade hem mig och Praew. Mysigt :-) Men jag kan ju inte annat än att vara avundsjuk på henne! Det får mig verkligen att längta efter studenten...
 
 
Kommentarer
Postat av: Tilda ♥

Har också den, haha!

Svar: Nämen! Haha, då har vi snyggast ;) I svart också?
Malin Bengtsson

2013-10-17 @ 19:29:13
URL: http://tiiildas.blogg.se
Postat av: Josefin Norlén

men åh vilken snygg! skulle gärna vilja ha den!

Svar: Ellerhur! 59:- på underbara Gekås :-)
Malin Bengtsson

2013-10-18 @ 11:52:35
URL: http://josefinanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!